Zondag a.s. is het weer tijd voor Koukleum meets auteurs

Aanstaande zondag is het tijd voor een nieuwe editie van Koukleum meets auteurs. Ook deze editie wordt gehouden bij Buurthuis Onger Os, Haesenplein 1 (voorheen Haesenstraat 17), 6372GD in Landgraaf.

Programma

Als je komt, zorg er dan voor dat je tussen 13.00 en 13.30 uur aanwezig bent want wij willen graag om 13.30 uur starten met het eerste gesprek. Tussen de gesprekken zullen we telkens een korte pauze houden zodat er iets te drinken besteld kan worden. Wij zouden het dan ook waarderen als er minimaal één consumptie genuttigd wordt aangezien Buurthuis Onger os hun locatie gratis ter beschikking stelt. Let er wel op dat alle genuttigde consumpties voor eigen rekening zijn.

Welke auteurs hebben we bereid gevonden om naar Landgraaf te komen?

Karin Hazendonk. Bekend van o.a. haar boeken ‘Waanidee’, ‘De dood heeft blauwe ogen’ en haar nieuwste boek ‘Ongenadig’. Deze auteur mag zich ondertussen wel een echte thrillerauteur noemen.
Esther Boek. Bekend van haar boek ‘Geen kind meer’, dit boek heeft ze geschreven op basis van haar eigen ervaringen, ‘De perfecte moeder’ en haar nieuwe boek ‘Het leven dat ik kende’ wat ook op waargebeurde feiten gebaseerd is.
Michael Berg. Gouden strop winnaar Michael Berg, bekend van zijn boeken ‘Twee zomers’, ‘Blind vertrouwen’, ‘Een echte vrouw’, ‘Hotel du Lac’, ‘Nacht in Parijs’, ‘Heller’, ‘Het meisje op de weg’, ‘Broertje’ en zijn nieuwste thriller ‘Ik zie je’. Hij komt erover vertellen.

Nadat de auteurs over hun boeken verteld hebben en vragen beantwoord hebben zal Theo van Rijn, uitgever bij uitgeverij LetterRijn, vertellen wat er allemaal gebeurd met een manuscript voordat het boek in de winkel ligt en wij als lezer het kunnen kopen en gaan lezen.

Boek verkoop en signeren

We hebben Kantoorboekhandel Funcken bereid gevonden om aanwezig te zijn om de boeken te verkopen. Dus mocht jij een bepaald boek van bovenstaande auteurs willen aanschaffen, dan kan dit natuurlijk ook ter plekke gedaan worden en kun je het boek meteen laten signeren. Let er wel op dat je contant betaald. Er is GEEN mogelijkheid om te pinnen. Mocht je al boeken van de auteurs in bezit hebben, mag je deze natuurlijk ook meenemen om te laten signeren.

Hieronder kunnen jullie de prijslijst van de boeken zien die de boekhandel bij zich heeft. Wij willen wel vragen of jullie kunnen proberen om (gepast) (klein)geld mee te nemen, aangezien wij niet over bergen wisselgeld beschikken. Daarnaast is er zondag, op locatie, helaas geen mogelijkheid om te pinnen voor de aankoop van boeken.

Sponsors, bloggers en auteurs

Gelukkig hebben wij Chocolaterie Bruns wederom bereid gevonden om ons evenement te ondersteunen. We doen het evenement natuurlijk vrijwillig organiseren en hebben dan ook in principe geen budget. Daarom vinden we het ook zo fijn dat Chocolaterie Bruns ons ondersteunt en hier zul je dan ook wat reclamemateriaal van op de locatie vinden.

Ook dragen we andere bloggers en auteurs natuurlijk een warm hart toe en mogen bloggers en auteurs die het evenement komen bezoeken rustig hun eventuele reclamemateriaal, boekenleggers en/of visitekaartjes meenemen om neer te leggen. Zodat de bezoekers deze mee kunnen nemen. Beetje reclame voor bloggers en auteurs, en vaak leuk verzamelmateriaal voor de bezoekers.

Huisdieren

Wij hebben al diverse vragen gekregen of er huisdieren in het buurthuis zijn toegestaan. Deze zijn helaas niet toegestaan. Hou hier dus rekening mee.

Route, parkeren en openbaar vervoer

Kom je met de auto, dan is het makkelijk als je het adres in de navigatie invoert. Het adres van de locatie is Haesenplein 1, 6372GD in Landgraaf. Mocht je navigatie dit adres niet herkennen dan kun je Haesenstraat 17 invoeren, dit is het voormalige adres van deze locatie. Let op, willen jullie alsjeblieft wel in de parkeervakken parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer, dan is Buurthuis ‘Onger os’ ook makkelijk te bereiken. Je neemt de trein tot station Landgraaf. Dan aan de kant van het witte gebouw het station uitlopen en de weg oversteken. De parkeerplaats over lopen. En de volgende straat ook weer oversteken. Dan de straat waar je tegen aan loopt in lopen (dit is de Sleinadastraat). Aan de rechterkant zie je een parkje liggen. In dit parkje ligt een gebouw (ook aan de rechterkant). Dit is het buurthuis ‘Onger os’. De ingang van het buurthuis ligt aan de kant van het park.

Hopelijk tot zondag bij Buurthuis Onger os.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge