Winnaars week 9

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Chris Houtman – De Veleda-trilogie

Dankzij Xander uitgevers mochten wij de volledige trilogie van de Veleda-reeks, geschreven door Chris Houtman, verloten. Deze trilogie bestaat uit ‘De Veleda-voorspelling’, De Veleda-vloek’ en het nieuwste boek ‘De Veleda-erfenis’. Hier willen wij Xander uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat De Veleda-trilogie over?

De Veleda-voorspelling: De Friese Elfleda wordt op haar zeventiende naar Rome gestuurd voor een klassieke opvoeding aan het hof. Niemand weet echter dat ze daar is met een missie: Elfleda is een spion en moet de Romeinse machtspolitiek proberen te doorgronden. De Veleda, de opperpriesteres, wil een manier vinden om de opmars van de Romeinen een halt toe te roepen. Maar Rome in de eerste eeuw na Christus is een meedogenloze plek: de Romeinen zijn een wreed en machtig volk, die de hele wereld lijken te veroveren. Vrienden kunnen opeens in vijanden veranderen, en alles wat je zegt kan terechtkomen aan het Romeinse hof, waar de bloeddorstige keizer Nero regeert. Lukt het Elfleda om haar opdracht te volbrengen?

De Veleda-vloek: Twee jaar na de grote stadsbrand van Rome keert Elfleda in het geheim terug naar de hoofdstad van het Romeinse Rijk. De Germaanse zieneres Veleda heeft haar een belangrijke opdracht gegeven: zorgen dat alle noordelijke stammen in vrijheid kunnen leven. Als keizer Nero vertrekt voor een lange reis door Griekenland en generaal Vespasianus naar Judea wordt gestuurd, beseft Elfleda dat ze haar kans moet grijpen. Lukt het haar om de Germaanse stammen tegen Nero op te zetten? En zal ook de Bataafse lijfwacht van de keizer haar kant kiezen en zich tegen hem keren?

De Veleda-erfenis: Tijdens het Vierkeizerjaar is het chaos in het Romeinse Rijk. De Bataafse Opstand tegen Rome kantelt en Elfleda begint te beseffen dat het bijna onmogelijk is om de strijd nog te winnen. Ze besluit haar goede vriend Plinius in te schakelen voor de vredesonderhandelingen. Als de Veleda in de boeien dreigt te worden geslagen om in de straten van Rome de ceremoniële wurgdood te ondergaan, neemt Elfleda een gedenkwaardig besluit. Is de band met haar goede vriend Plinius sterk genoeg om ook haar van een gruwelijke dood te redden? De Veleda-erfenis is het derde en laatste deel in de Veleda-trilogie, waarin het verhaal van Elfleda, Plinius de Oudere, Julius Civilis en natuurlijk de Veleda tot een grootse apotheose komt.

De winnaar

De winnaar van deze complete trilogie is Roelant de By geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je de boeken zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je de boeken in huis hebt.

Op onze website hebben we momenteel nog twee lopende winacties. Kijk hier voor een overzicht van onze winacties.

2 thoughts on “Winnaars week 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge