Winnaars week 9

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

P. Dieudonné – Rechercheur De Klerck en een dodelijk pact

Dankzij E-Pulp publishers mochten wij één fysiek exemplaar van ‘Rechercheur De Klerck en een dodelijk pact’ verloten. Hier willen wij E-Pulp Publishers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Rechercheur De Klerck en een dodelijk pact’ over?

Na een koopavond is het alsof Hubèrt Captein, eigenaar van een sportwinkel aan het Weena, in rook is opgegaan. Zijn ongeruste echtgenote Paulien doet de volgende dag aangifte van vermissing. Zij gelooft dat haar man het slachtoffer is van een ernstig misdrijf. De zaak neemt een bizarre wending als er een lijk opduikt, zittend op de oever van de Meidoornsingel, met midden op zijn hoofd een knalblauw kikkertje. Het blijft niet bij één dode. Wat lang een onoplosbaar raadsel lijkt, komt tot een ijzingwekkende ontknoping die De Klerck vertwijfeld doet afvragen of hij geen fatale inschattingsfout heeft gemaakt.

Wil je weten wat wij van Rechercheur de Klerck en een dodelijk pact vonden? Onze recensie is hier te lezen.

De winnaar

De winnaar is Patty Urlings geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Fedor de Groot – Missoula

Dankzij auteur Fedor de Groot mochten wij één fysiek gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste thriller ‘Missoula’ verloten. Hier willen wij Fedor de Groot natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Missoula’ over?

Britta Mahler werkt als cold case expert bij de FBI in New York. De inval waarbij ze assisteert loopt volledig mis en door het trauma dat ze daarbij oploopt, strandt haar relatie. Gedesillusioneerd keert ze terug naar haar geboorteplaats Missoula. 

Een oud-collega van het FBI-kantoor in Missoula vraagt haar de dood van een jonge vrouw te onderzoeken. De zaak kent veel overeenkomsten met een aantal moorden uit het verleden. De vraag rijst of er een seriemoordenaar actief is. 

Tijdens de bloedstollende zoektocht naar de moordenaar vindt Britta het dagboek van haar oudoom Otto Mahler. Ze duikt in zijn schimmige verleden, dat teruggaat naar het begin van de Tweede Wereldoorlog. Britta’s onderzoeken wekken de interesse van een machtige organisatie die geweld niet schuwt om haar belangen veilig te stellen. Welk plan probeert de groepering geheim te houden? 

Als haar verbroken relatie een verrassende wending neemt, moet Britta de belangrijkste beslissing van haar leven maken. 

Wil je weten wat wij van Missoula vonden? Onze recensie is hier te lezen.

De winnaar

De winnaar is Chantal Sterk geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com en Libris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge