Winnaars week 9

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Yrsa Sigurdardóttir – Stilte

Dankzij uitgeverij Cargo mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Stilte’, geschreven door Yrsa Sigurdardóttir. Hier willen wij uitgeverij Cargo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Stilte’ over?

Op een koude dag in Reykjavik verdwijnt een baby uit een kinderwagen. Op haar plek vindt de vader het lijkje van een ander kind. Het onderzoek naar de vermiste baby leidt al snel naar de draagmoeder. De dader van de verdwijning wordt echter niet gevonden, en de baby blijft spoorloos.
Elf jaar later overlijdt een meisje aan het mazelenvirus. Haar vader gaat op zoek naar de drager van het virus om wraak te nemen voor de dood van zijn dochter. Ondertussen wordt in een ander deel van de stad in een verlaten auto het lichaam van een vrouw gevonden.
Politieagent Huldar en kinderpsycholoog Freyja worden geconfronteerd met drie heel verschillende zaken, die met een onzichtbare draad met elkaar verbonden lijken te zijn. En alle drie de zaken worden omringd door een hoge muur van stilte.

De winnaar

De winnaar van deze thriller is Henk de Graaff geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je de boeken in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in deze thriller? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Bazarow.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge