Winnaars week 8

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Gillian King – Belofte maakt schuld

Dankzij HarperCollins Holland mochten wij één fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Belofte maakt schuld’, geschreven door Gillian King, verloten. Hier willen wij HarperCollins Holland natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Belofte maakt schuld’ over?

Hannah weet het zeker: dit ongeplande weerzien met haar ex Jamie zal op één grote teleurstelling uitdraaien. Niet alleen liet hij haar ooit ongelooflijk in de steek, vervolgens liet hij ook jarenlang niks meer van zich horen. En nu blijkt hij beroemd, vanwege zijn rugbyskills en – toegegeven – zijn goede looks.

Het was dan ook zeker niet Hannahs idee om hem te gaan opzoeken in Engeland. Maar als haar zoon Sem eenmaal iets in zijn hoofd heeft, is er geen houden meer aan. Hannah heeft maar één doel: Sem beschermen. Maar dat blijkt niet eenvoudig wanneer Jamie opeens een rol wil spelen in hun leven. Kan ze hem vertrouwen? En waarom leidt de zeer aantrekkelijke manager van Jamie haar zo af? Zij kunnen elkaar toch ook niet uitstaan? Of wel…

De winnaar

De winnaar is Wendy Bellemakers geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Neem ook eens een kijkje tussen onze andere lopende winacties hier op Koukleum.nl. Ook lopen er nog een aantal mooie Facebook-winacties in onze boekengroep Heel Facebook leest. Word snel lid en doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge