Winnaars week 7

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Johnny Bollé – Duistere grens

Dankzij LetterRijn mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Duistere grens’, geschreven door Johnny Bollé. Hier willen wij LetterRijn natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek Duistere grens’ over?

Met een list worden vier mensen naar een afgelegen plek gelokt en opgesloten. Eén van hen is Sieg Papadakis. Na een vreselijke tijd, kan hij aan de dood ontsnappen, maar dit ging ten koste van zijn geweten. Negen jaar later staat multimiljonair Sieg aan het hoofd van de producent van spellen, Medusa. Hij heeft de ware toedracht van de opsluiting voor zich gehouden. Er is echter nog iemand die alles afweet van wat er tijdens zijn gevangenschap is gebeurd. Deze man, die zich Argus noemt, aarzelt niet om hem met deze informatie te chanteren. Sieg geeft toe, en raakt zo steeds meer verstrikt in een web van leugens, moord en bedrog. Om de steeds agressiever wordende Argus tegemoet te komen, doet hij alles wat die wil. Tot de mensen uit Siegs naaste omgeving de dupe dreigen te worden. Hij besluit terug te vechten.

De winnaar

De winnaar van deze thriller is Silvia van Elzelingen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je de boeken in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in deze thriller? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Bazarow.

One thought on “Winnaars week 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge