Winnaars week 52

Afgelopen week zijn er weer een aantal winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Tanen Jones – De beste leugen

Dankzij Uitgeverij Cargo mochten wij één fysiek exemplaar van het boek ‘De beste leugen’, geschreven door Tanen Jones, verloten.

Waar gaat ‘De beste leugens’ over

Na de dood van haar vader moet Leslie op zoek naar haar zus Robin, die ze al tien jaar niet meer heeft gezien. Alleen als ze samen naar de notaris gaan, hebben ze recht op het geld dat hun vader hun naliet. Maar als Leslie haar zus eindelijk heeft getraceerd, blijkt Robin net daarvoor gestorven aan een overdosis.. Wanhopig vertelt Leslie haar verhaal aan Mary, die aan haar eigen leven wil ontsnappen, en samen bedenken ze een plan om toch de erfenis te kunnen innen, waarbij Mary de rol van Robin speelt. De gelijkenis is goed genoeg, en wat kan er misgaan? Maar dan komt Mary erachter dat Leslie haar niet de hele waarheid heeft verteld, en dat het plan moeilijker en gevaarlijker is dan verwacht. Vanuit het verschillende perspectief van drie vrouwen wordt langzaam duidelijk dat niemand de waarheid spreekt. Maar wie vertelt de beste leugen?

De winnaar

De winnaar van een fysiek exemplaar is Sander van Kerkoerle geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Rachel Wells – Alfie kat in de sneeuw

Dankzij HarperCollins Holland mochten wij één fysiek exemplaar van het boek ‘Alfie Kat in de sneeuw’, geschreven door Rachel Wells, verloten.

Waar gaat ‘Alfie Kat in de sneeuw’ over

Alfie en George kunnen niet wachten om de nieuwe buren te verwelkomen, vooral wanneer ze ontdekken dat er ook een nieuwe kat is! Alfie is ervan overtuigd dat ze de perfecte mensen voor hun gezellige buurt zijn, totdat een klein misverstand volledig uit de hand loopt. Ineens heeft iedereen in de straat ruzie met elkaar!

Terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt, hebben Alfie en de kleine George er hun handen vol aan om de vrede in de buurt te bewaren. Maar zal het een eenvoudige kat en een ondeugende kitten wel op tijd lukken om iedereen voor Kerstmis weer bij elkaar te brengen?

De winnaar

De winnaar van een fysiek exemplaar is Chantal Paffen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Jim de Koning – De zaak Ronald V.

Dankzij Jim de Koning mochten wij één fysiek gesigneerd exemplaar van zijn boek ‘De zaak Ronald V.’ verloten.

Waar gaat ‘De zaak Ronald V.’ over

Tijdens een noodsituatie valt een schot. De schutter, een hoofdagent van politie, wordt veroordeeld. Zijn wereld stort in.

Als lid van een aanhoudingseenheid achtervolgt hoofdagent Ronald V. een auto. De bestuurder wordt gezocht voor het plegen van een aantal misdrijven. Er ontstaat een crisissituatie waarbij Ronald zich genoodzaakt ziet te schieten. Zijn schot treft niet de vluchtende crimineel, maar diens bijrijder.
Ronald V. wordt gehoord door de Rijksrecherche. Na een langdurig proces wordt hij tot twee jaar cel veroordeeld. Het vonnis veroorzaakt in het hele land onrust onder politiemensen. Ronald deed immers zijn werk en wordt nu absurd hoog gestraft. Ook korpschef Bouman is verbijsterd. Hij roept de hulp in van topadvocaat Geert-Jan Knoops. Samen met Ronald V. gaat deze in het hoger beroep de strijd aan voor gerechtigheid.
Dit boek beschrijft welke enorme impact de zaak heeft op de betrokkenen. De slopende procesgang, de onverwachte veroordeling en de dreigende detentie, de wisselende reacties van familie, collega’s en de rol van de media. Dit alles geeft een enorme druk op het leven van Ronald en zijn nog jonge gezin.
De zaak Ronald V. beschrijft niet alleen de nachtmerrie van de hoofdagent waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt, maar breekt ook een lans voor het moeilijke politiewerk. Naar aanleiding van de spraakmakende zaak Ronald V. is een wetsvoorstel ingediend.

De winnaar van een fysiek gesigneerd exemplaar is Jacqueline van Tamelen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Wij willen alle winnaars feliciteren met hun gewonnen boek en uitgeverij Cargo, HarperCollins Holland en Jim de Koning bedanken voor het beschikbaar stellen van de winactie-exemplaren.

One thought on “Winnaars week 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge