Winnaars week 51

Afgelopen week is er weer één winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Willemien Bloemink – De geur van witte fresia’s

Dankzij auteur Willemien Bloemink mochten wij één fysiek gesigneerd exemplaar van haar waargebeurde verhaal ‘De geur van witte fresia’s’, verloten. Hier willen wij Willemien Bloemink natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De geur van witte fresia’s’ over?

Wat maakt dat je bij iemand blijft ondanks vreemd gedrag van diegene? Wanneer wordt iets huiselijk geweld? Hoe leef je met de angst dat je partner zichzelf of jou iets aan zal doen?

Daan en Willemien Koudijs besluiten, na een aantal jaren in Engeland gewoond te hebben, terug te verhuizen naar Nederland. Hij is manager bij een bedrijf. Zij is huisarts. Ruben, hun zoon, is een jaar oud en hun dochter Annefloor is net geboren. Alles lijkt voor de wind te gaan, maar dan begint Daan gedrag te vertonen dat Willemien niet van hem kent. Hij zit niet goed in zijn vel, of is er meer aan de hand? Ondertussen is Willemien zwanger van hun derde. Het lijkt teveel te worden voor Daan. De crisismomenten stapelen zich hoe langer hoe meer op. Krampachtig probeert Willemien om Daan te helpen en haar huwelijk te redden en er zonder kleerscheuren doorheen te komen. Zal het haar lukken of gaat dit gezin de geschiedenis in als het volgende gezinsdrama van Nederland?

De winnaar

De winnaar is Amber van der Pas geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge