Winnaars week 50

Afgelopen week zijn er twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Yrsa Sigurðardóttir – De prooi

Dankzij Uitgeverij Cargo mochten wij één fysiek en één digitaal exemplaar van ‘De prooi’, geschreven door Yrsa Sigurðardóttir, verloten. Hier willen wij Uitgeverij Cargo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De prooi’ over?

Tijdens de koudste dagen van het jaar is een reddingsteam op de afgelegen hoogvlakten van IJsland op zoek naar een groep vermiste mensen. Wat bezielde deze groep om midden in een sneeuwstorm, bij extreme kou, op pad te gaan? Waarom verlieten ze de eenvoudige hut waar ze verbleven, totaal onvoorbereid op de barre weersomstandigheden?
Ondertussen vinden er op het schiereiland Stokksnes mysterieuze gebeurtenissen plaats. Er wordt een onverklaarbare plas bloed gevonden in de sneeuw, een kinderschoen duikt op tientallen jaren nadat die begraven was en in de rotskust bij de zee ontstaat een groot zwart gat, dat een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de mensen lijkt te hebben.

De winnaars

De winnaars zijn geworden:

Fysiek exemplaar: Heleen van der Velde
Digitaal exemplaar: Conny De Turck

Wij zullen er voor zorgen dat jullie boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Camilla Grebe – Iedereen liegt

Dankzij Uitgeverij Cargo mochten wij één fysiek en één digitaal exemplaar van ‘Iedereen liegt’, geschreven door Camilla Grebe, verloten. Hier willen wij Uitgeverij Cargo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Iedereen liegt’ over?

Maria Foukara leidt een gelukkig leven met haar zoon, en sinds kort met haar geweldige nieuwe liefde Samir en zijn tienerdochter Yasmin. Als op een koude decembernacht Yasmin ineens spoorloos verdwijnt, denkt de politie in eerste instantie aan zelfmoord. Maria weet niet goed wat ze met de situatie aan moet. Haar stiefdochter was niet makkelijk, maar was dat niet gewoon de puberteit? Hoe kan ze zomaar zijn verdwenen?
Wanneer Samir wordt opgepakt op verdenking van moord op zijn dochter, is Maria totaal van slag. Heeft Samir zijn dochter uit eerwraak vermoord? Getuigen vertellen dat Yasmin slachtoffer zou zijn van lichamelijk misbruik, en langzaam ontstaan twijfels bij Maria of de dood van Yasmins moeder en zus, jaren geleden, werkelijk het gevolg van een auto-ongeluk was.
Is Samir niet de liefhebbende echtgenoot en vader die Maria dacht dat hij was, maar een gewelddadige man die het niet kon verdragen dat zijn dochter verkering met een Zweedse jongen had? Gewelddadig genoeg om een moord te plegen?

De winnaars

De winnaars zijn geworden:

Fysiek exemplaar: Janneke Boon
Digitaal exemplaar: Natasja Fischer

Wij zullen er voor zorgen dat jullie boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina, om de lopende winacties te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge