Winnaars week 50

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Linda Jansma – Slaap maar zacht

Dankzij De Crime Compagnie mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Slaap maar zacht’, geschreven door Linda Jansma. Hier willen wij De Crime Compagnie natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Slaap maar zacht’ over?

Als je wakker wordt, begint je nachtmerrie. Op de IC-afdeling waar verpleegkundige Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. De rechercheur die belast is met het onderzoek, regelt een item over de onbekende man in Opsporing Verzocht, waarna een getuige zich meldt. Maar voor deze vrouw gehoord kan worden, overlijdt ze. Als er dan ook nog eens onverklaarbare dingen op de afdeling gebeuren, begint Maud te vermoeden dat iemand haar patiënt dood wil. Maar wie? En waarom?

Het antwoord

Het antwoord op onze vraag was: Caleidoscoop.

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Slaap maar zacht’ is Jolanda Denekamp geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Eva Burgers – Het laatste uur

Dankzij Pepper Books mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Het laatste uur’, geschreven door Eva Burgers. Hier willen wij Pepper Books natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Het laatste uur’ over?

Julia maakt deel uit van Alias, een rechercheteam dat gespecialiseerd is in heimelijke opsporingsmethodes. Wanneer Alias wordt ingezet bij de moord op een Haagse studente, wordt een ontsnapte tbs’er al snel gezien als de verdachte. Maar Julia heeft haar twijfels. Koppig gaat ze buiten haar bazen om door met het onderzoek, terwijl haar privéleven ook steeds meer onder druk komt te staan. ‘Het laatste uur’ is het eerste deel van een spannende reeks, waarin een gedreven rechercheteam alles op alles zet om criminele zaken tot een goed einde te brengen.

Het antwoord

Het antwoord op onze vraag was: Een recherche team gespecialiseerd in heimelijke opsporingstechnieken.

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Het laatste uur’ is Karin Hendrikse geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge