Winnaars week 49

Afgelopen week zijn er twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Annette van Luyk – Getekend door een sekte

Dankzij Annette van Luyk mochten wij drie fysieke gesigneerde exemplaren van haar boek ‘Getekend door een sekte’ verloten. Hier willen wij Annette van Luyk natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Getekend door een sekte’ over?

Christine is vijf jaar oud als haar ouders zich aansluiten bij een extreme afsplitsing van een sekte waar rituelen, kindermisbruik en geweld aan de orde van de dag zijn. Ze wordt regelmatig naar een kolonie gestuurd waar kinderen uit de sekte worden gehersenspoeld en misbruikt. Maar ook thuis is ze verre van veilig… Door haar ijzeren wilskracht ontsnapte ze uit de hel van haar jeugd, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Christine is nu een stoere, dappere vrouw die het heft in eigen hand nam, maar door haar traumatische verleden getekend blijft voor het leven.

De winnaars

De winnaars zijn Suzanne Grootvelt, Yvonne Mulder en Truus Heijnen geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Dennis Biesma  – De regen kwam van binnen

Dankzij Dennis Biesma mochten wij drie fysieke gesigneerde exemplaren van zijn boek ‘De regen kwam van binnen’ verloten. Hier willen wij Dennis Biesma natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De regen kwam van binnen’ over?

Dennis groeit op in het ultieme sprookje. Binnenkort grijpt Jehovah in en zullen alleen zijn Getuigen overleven. Met die belofte voor ogen slaat hij verjaardagen en feestdagen over en voldoet zo goed mogelijk aan alle andere regels.

Dat gaat lang goed… tot hij stopt met geloven.

Wat volgt is een emotionele worsteling. Als Dennis uitspreekt wat hij voelt, zou hij worden uitgesloten. Familieleden en vrienden mogen dan niet meer met hem omgaan. Alles staat op het spel, daarom doet hij net alsof en leidt een compleet dubbelleven.

Uiteindelijk heeft hij twee mogelijkheden: voor altijd liegen of voor zichzelf kiezen. Durft hij op de resetknop te drukken en gaat hij terug naar fabrieksinstellingen? Dat betekent kiezen voor een wereld die hij nooit heeft leren kennen.

De winnaars

De winnaars zijn Pascal van Bommel, Hanneke Meier en Lineke Kroeze geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina, om de lopende winacties te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge