Winnaars week 47

Afgelopen week zijn er weer een aantal winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Karen Swan – De Spaanse belofte

Dankzij Xander uitgevers mochten wij één fysiek exemplaar van het boek ‘De Spaanse belofte’, geschreven door Karen Swan, verloten.

Waar gaat De Spaanse belofte over

Charlotte Fairfax is vermogensadviseur en moet voor een belangrijke klus naar Madrid. Mateo Mendoza, erfgenaam van een enorm Spaans landgoed, heeft gevraagd of ze hem wil helpen een kwestie met zijn vaders testament op te lossen. De timing is niet perfect: Charlottes bruiloft staat gepland voor de week erna. Ze is ervan overtuigd dat ze het probleem snel en efficiënt zal oplossen, zodat ze snel terug kan naar Londen, waar haar verloofde ongeduldig op haar wacht. Zoals bij de meeste families met geld, macht en privileges is niet alles altijd wat het lijkt, en achter de merkkleding en prachtige huizen van de Mendoza’s schuilt een overvloed aan geheimen, verraad, schandalen, rivaliteit en liefdesverdriet. Tijdens haar zoektocht wordt Charlotte ingehaald door haar eigen verleden, en staat alles waar ze zo hard voor heeft gewerkt op het spel, zelfs haar aanstaande huwelijk.

De winnaar

De winnaar van een fysiek exemplaar is Judith Regeling uit Amersfoort geworden. Wij hebben je adres doorgegeven aan de uitgeverij en zij zullen je het boek zo snel mogelijk toesturen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Eva Burgers – Afslag Zuid

Dankzij Gloude Publishing mochten wij een fysiek exemplaar van het boek ‘Afslag Zuid’, geschreven door Eva Burgers, verloten.

Waar gaat Afslag Zuid over

Een Nederlands kustdorp. Een hechte groep vrienden. Zomer. Strand. Er is een misdaad die moet worden opgelost, maar het politiekorps laat het afweten. Er zit niks anders op dan dat Rebel en haar drie vrienden zich zelf met de zaak gaan bemoeien. Maar zijn ze zich wel bewust van het gevaarlijke spel dat ze spelen? Met veel vaart en spanning schreef Eva Burgers opnieuw een eigentijdse jeugdthriller. Haar aansprekende personages, verrassende plotwendingen en toegankelijke stijl zorgen dat je dit boek, net als haar vorige jeugdboeken, in een ruk wilt uitlezen.

De winnaar

De winnaar van een fysiek exemplaar is Mariska Legebeke uit Olst geworden. Wij hebben je adres doorgegeven aan de uitgeverij en zij zullen je het boek zo snel mogelijk toesturen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Houdt onze website zeker in de gaten, er volgt snel weer een nieuwe winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge