Winnaars week 46

Afgelopen week zijn er weer een aantal winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Amina Laffet – Zwarte Vijvers

Dankzij Hamley Books mochten wij een fysiek exemplaar van het boek ‘Zwarte Vijvers’, geschreven door Amina Laffet, verloten.

Waar gaat Zwarte Vijvers over

Dombergen, 2032.

Het geluid van een geweerschot echoot in Zwarte Vijvers, een beruchte gettobuurt. De dertienjarige Rashad wordt geraakt door een kogel die eigenlijk bedoeld was voor een bendelid. Hij heeft dringend hulp nodig, maar Zwarte Vijvers is recent uitgeroepen tot no-go zone, waar hulpverleners en politieagenten niet meer mogen komen.

De zestienjarige Tamara komt meteen in opstand. Ze organiseert een demonstratie die uitmondt in een heftige clash tussen voor- en tegenstanders van de nieuwe wet.

Nikkie, een populaire Influencer, gebruikt haar platform om jongeren te informeren, maar bevindt zich al gauw in een hachelijke situatie door de vele protesten.

Derek, een arts-in-opleiding, waagt zijn leven om Rashad te redden, maar oplaaiend bendegeweld en de naderende betogers laten de boel al snel uit de hand lopen.

Lukt het om Rashad te redden, of wordt de jongen het eerste slachtoffer van de nieuwe wet?

De winnaar

De winnaar van een fysiek exemplaar is Corinne Bruinstroop uit Oosterhout geworden. Wij hebben je adres doorgegeven aan de uitgeverij en zij zullen je het boek zo snel mogelijk toesturen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Jeroen Windmeijer – De Genesissleutel

Dankzij Jeroen Windmeijer mochten wij een gesigneerd fysiek exemplaar van zijn boek ‘De Genesissleutel’, in Dwarsligger-formaat, verloten.

Waar gaat De Genesissleutel over

Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: ‘Waar zijn de doden? Open het oog!’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, Bijbelcitaten en aantekeningen over ‘bezoekers’.

Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden, worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát? Tijdens hun spectaculaire zoektocht door de woestijn wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de mensheid… Maar is de wereld daar klaar voor?

De winnaar

De winnaar van een fysiek gesigneerd exemplaar, in Dwarsligger-formaat, is Kayleigh Batenburg-van Soest uit Zoetermeer geworden. Wij hebben je adres doorgegeven aan de auteur en hij zal je het boek zo snel mogelijk toesturen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Op onze website hebben we momenteel nog een aantal lopende winacties. Kijk hier voor een overzicht van deze winacties.

One thought on “Winnaars week 46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge