Winnaars week 46

Afgelopen week zijn er twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Rina Stam – Welke dag is het vandaag?

Dankzij Rina Stam mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar van haar boek ‘Welke dag is het vandaag?’ verloten. Hier willen wij Rina Stam natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Welke dag is het vandaag?’ over?

Is dementie erfelijk? Is Francis na moeder en grootmoeder aan de beurt? Francis wil zelfstandig blijven wonen en probeert haar angsten en vergeetachtigheid te verbergen. Helaas lukt dit steeds minder doordat de dementie haar meer en meer te pakken krijgt. Het levert angstige en verdrietige momenten op. En dat niet alleen. Tot grote hilariteit van haar puberende kleinkinderen leiden haar ongeremde emoties tot beschamende uitspraken. Uiteindelijk komt het onvermijdelijke: ze moet weg uit haar vertrouwde en geliefde omgeving. Wanneer Francis te ziek wordt om te vertellen wat er in haar hoofd omgaat, vertelt dochter Stella verder over het aftakelingsproces van haar moeder. Een op waarheid gebaseerd verhaal: aangrijpend met een vleugje humor.

De winnaar

De winnaar is Karin Bogaard-Bosch geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Tamara Onos – Isolatie

Dankzij Tamara Onos mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar van haar boek ‘Isolatie’ verloten. Hier willen wij Tamara Onos natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Isolatie’ over?

Arboprofessional Renske Nijland is getuige van een ernstig bedrijfsongeval in een piepschuimfabriek. Vlak voordat het slachtoffer wordt afgevoerd, fluistert hij een woord in haar oor. Een Pools woord. Als Renske een onderzoek start, blijkt de man spoorloos verdwenen en wordt ze tegengewerkt door de directeur. De onverwachte terugkeer van haar moeder en de vondst van een lijk in het vredige Ellecom werpen een heel ander licht op het incident. Kan Renske meer doden voorkomen?

Wij lazen ‘Isolatie’. Wil je weten wat wij van deze thriller vonden? Klik hier.

De winnaar

De winnaar is Jeanette Bosma geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina, om de lopende winacties te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge