Winnaars week 46

Afgelopen week zijn er maar liefst drie leuke winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Hugo Luijten – Undercover: Ramkraak

Dankzij Uitgeverij Lannoo mochten wij drie fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Undercover – Ramkraak’, geschreven door Hugo Luiten. Hier willen wij Uitgeverij Lannoo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Undercover – Ramkraak’ over?

Wanneer bij een serie plofkraken een dode valt, is het aan undercoveragent Bob Lemmens om het vertrouwen van de daders te winnen en hen daarna uit te leveren. De opdracht lijkt eenvoudig voor een flik met zijn ervaring, tot een tienjarige jongen verdwijnt en de situatie dreigt uit te draaien in een bende-oorlog.

Volgt Bob zijn instinct of de instructies van zijn teamleiders? En bovenal, kan hij nieuwe slachtoffers voorkomen?

De winnaars

De winnaars van de fysieke exemplaren van ‘Undercover – Ramkraak’ zijn Emmy Balsters, Ron Schijf en Suleika Konijnendijk geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Suzanne Vermeer – Dwaalspoor

Dankzij A.W. Bruna uitgevers mochten wij twee fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Dwaalspoor’, geschreven door Suzanne Vermeer. Hier willen wij A.W. Bruna uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Dwaalspoor’ over?

Wanneer haar man om het leven komt tijdens de zomervakantie, denk de politie aan een tragisch ongeval. Maar Sylvia weet dat dat niet waar is…

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek des onheils een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen. Helemaal als een getuige beweert dat hij zijn vrouw Silvia op die plek heeft gezien. Terwijl boze tongen beweren dat Silvia baat heeft bij Vincents dood, blijft ze bij hoog en bij laag volhouden dat ze onschuldig is.
Om erachter te komen wat er met Vincent is gebeurd, roept Silvia de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen gaan ze op onderzoek uit.

De winnaars

De winnaars van de fysieke exemplaren van ‘Dwaalspoor’ zijn Susanne Courtens en Wendy Koopmans geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Escape Room Thriller – 24 dagen tot Kerstmis

Dankzij Uitgeverij Cargo mochten wij een fysiek exemplaar verloten van de Escape Room Thriller ‘24 dagen tot Kerstmis’, geschreven door Eva Eich. Hier willen wij Uitgeverij Cargo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Escape Room Thriller 24 dagen tot Kerstmis’ over?

Een jonge man wordt wakker in een duistere kelder. Hij is alleen en heeft geen idee hoe hij daar is gekomen. Hij weet slechts dat hij moet ontsnappen – voordat het te laat is. Maar daarvoor moet hij eerst 24 mysterieuze raadsels oplossen.

Deze spannende zoektocht tijdens de dagen voor Kerstmis zet je grijze cellen aan het werk. Want alleen als je de raadsels weet op te lossen, ontdek je hoe het verhaal de volgende dag verder gaat.

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘24 dagen tot Kerstmis’ is Norma Verkerk geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

2 thoughts on “Winnaars week 46

  1. Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor het winnen van het boek: ‘Undercover – Ramkraak’
    Tevens ook dank aan Uitgeverij Lannoo die het boek ter beschikking heeft gesteld.
    Ik zal het met veel plezier lezen!

  2. Wat ontzettend leuk dat ik van jullie in de prijzen mocht vallen met het escape boek 24 dagen tot Kerstmis. Dat is aan mij wel besteed! En natuurlijk ook veel dank naar de uitgeverij Cargo, die jullie de gelegenheid gaven dit boek te promoten en verloten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge