Winnaars week 45

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Helen Fields – Perfecte prooi

Dankzij Ambo Anthos mochten wij een fysiek exemplaar van het boek ‘Perfecte prooi’, geschreven door Helen Fields, verloten.

Waar gaat Perfecte prooi over

Tijdens een rockfestival valt een medewerker van een liefdadigheidsinstelling midden in het publiek dood neer. Zijn buik is met één haal opengesneden. Niemand heeft de moordenaar gezien. Een week later wordt in een vuilcontainer het lichaam van een basisschoollerares aangetroffen. Ze is gewurgd met haar eigen sjaal. Inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach hebben geen aanknopingspunten en kunnen geen motieven vaststellen. Ze tasten in het duister, totdat blijkt dat de slachtoffers op diverse gebouwen in de stad met graffiti worden beschreven. Dan ontdekken ze dat de boodschappen geschreven zijn voordat de mensen vermoord werden en begrijpen ze dat de moordenaar zijn volgende slachtoffer zo aankondigt. Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter…

De winnaar

De winnaar van een fysiek exemplaar is Nina Lucia uit Zwartsluis geworden. Wij hebben je adres doorgegeven aan de uitgeverij en zij zullen je het boek zo snel mogelijk toesturen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek

Perfecte Prooi, geschreven door Helen Fields, is te koop bij je lokale boekhandel of te bestellen bij bijvoorbeeld Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge