Winnaars week 45

Afgelopen week zijn er twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Felicita Vos – Tussen zwarte vlinders

Dankzij uitgeverij De Kring mochten wij een fysiek exemplaar van ‘Tussen zwarte vlinders’, geschreven door Felicita Vos, verloten. Hier willen wij uitgeverij De Kring natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Tussen zwarte vlinders’ over?

De twee Roma-vrouwen Raven en Ula verloren op jonge leeftijd hun vader bij een ongeluk op zee. Hun narcistische hippiemoeder trok zich na dit verlies terug in haar eigen wereld, de zussen hadden alleen elkaar. Wanneer de volwassen Raven na een traumatische gebeurtenis tot rust wil komen in Rome, doet ze daar in een galerie een schokkende ontdekking. Maar klopt het wat ze ziet? Om daarachter te komen moet ze naar Spanje. Intussen is er niet alleen een nieuwe liefde in haar leven gekomen, maar heeft ook haar beste vriend Fredo al haar zorg en aandacht nodig. De gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op en grijpen de lezer steeds meer naar de keel.

De winnaar

De winnaar is Dini van Heumen geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Chantal Claassen & Saskia M.N. Oudshoorn – De wensenwinkel

Dankzij Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar van hun kerst-feelgood ‘De wensenwinkel’ verloten. Hier willen wij Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De wensenwinkel’ over?

Je hebt je cadeautjes nog niet ingepakt, het koor heeft zich afgemeld voor je kerstmarkt en je moet nog een date vinden voor oud en nieuw. December is vaak een stressvolle maand, dus kom naar De Wensenwinkel en laat je ontzorgen door Claire, Josie, Stijn en Jimmy. Of je nu hulp nodig hebt om een kerstbingo voor ouderen te organiseren of de ladder niet op durft om de gevel van je huis vol lichtjes te hangen, deze vier staan voor je klaar! Maar wie laat hún wensen uitkomen?

Wij lazen ‘De wensenwinkel’ al. Wil jij weten wat wij van deze feelgood vinden? Klik hier.

De winnaar

De winnaar van ‘De wensenwinkel’ is Loes Gerritsen geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina, om de lopende winacties te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge