Winnaars week 43

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Nico Terrenga – Samen alleen

Dankzij auteur Nico Torrenga mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar van zijn boek ‘Samen alleen’ verloten. Hier willen wij Nico Torrenga natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Samen alleen’ over?

Een jaar na zijn scheiding verongelukt Ricks dochter Zoë. Twee jaar later probeert hij met hulp van zijn beste vriend Ingmar weer grip op zijn leven te krijgen. Wanneer hij oude foto’s in het huis van zijn overleden stiefmoeder vindt, raakt hij steeds meer in conflict met zichzelf. Waarom komen de beelden van de foto’s overeen met zijn dromen en wie is dat meisje op een foto dat sprekend op Zoë lijkt? Het verlangen naar antwoorden op zijn vragen leidt hem uiteindelijk naar Le Tréport, Normandië. Het wordt een reis die een gruwelijk verleden aan het licht brengt.

De winnaar

De winnaar van dit gesigneerde exemplaar is Karin Hendrikse geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in deze thriller? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Boekenwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge