Winnaars week 42

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Suzanne Vermeer – Nachtvorst

Dankzij A.W. Bruna uitgevers mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Nachtvorst’, geschreven door Suzanne Vermeer. Hier willen wij A.W. Bruna uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Nachtvorst’ over?

Lieke Brouwer is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er wordt al snel gespeculeerd over de Nachtvorst, die volgens de eeuwenoude mythe in de regio vijftienjarige kinderen laat verdwijnen.
Vijfentwintig jaar later wordt Lieke door haar vriendin Birgit gebeld. De Nachtvorst heeft weer toegeslagen. En deze keer is de zoon van hun vriendin Freya verdwenen. Lieke vertrekt naar Stavanger om samen met Birgit op onderzoek uit te gaan. Komt de waarheid nu eindelijk boven tafel?

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Nachtvorst’ is Annemarie van de Kuilen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge