Winnaars week 41

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Marijke Vos – Ik pleit voor jou!

Dankzij Harpercollins mochten wij drie fysieke exemplaren van het boek ‘Ik pleit voor jou!’, geschreven door Marijke Vos, verloten. De winnaars zijn geworden: Suzanne Verkooijen, Saskia Oudshoorn-van Der Meulen & Alida Steenbergen

Suzanne, stuur jij ons binnen een week een mail met het mailadres waar je mee gereageerd hebt naar Info@koukleum.nl, dan zorgen wij ervoor dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Saskia & Alida, zouden jullie ons binnen een week een privébericht willen sturen op onze Facebookpagina Koukleum.nl, met daarin jullie adresgegevens vermeld. Dan zorgen wij ervoor dat het gewonnen boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Anja Feliers – Huid tegen huid (Nieuwe winnaar)

Dankzij Van Halewyck & New Book Collective mochten wij één fysiek exemplaar van het boek ‘Huid tegen huid’, geschreven door Anja Feliers, verloten. Aangezien de eerste winnaar zich niet gemeld heeft hebben wij een nieuwe naam, uit de hoge hoed, getrokken. De winnaar is geworden: Saartje Ndangi.

Saartje, stuur jij ons binnen een week een mail met het mailadres waar je mee gereageerd hebt naar Info@koukleum.nl, dan zorgen wij ervoor dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Mochten de winnaars niet voor zondag 18 oktober 2020, 23.59 uur, gereageerd hebben, dan vervalt de prijs en kan Koukleum.nl er voor kiezen een nieuwe winnaar te kiezen of de prijs te bewaren tot een later tijdstip.

One thought on “Winnaars week 41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge