Winnaars week 41

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

M.W. Craven – Brandoffer

Dankzij LS Amsterdam mochten wij twee fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Brandoffer’, geschreven door M.W. Craven. Hier willen wij LS Amsterdam natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Brandoffer’ over?

In de prehistorische steencirkels in het Engelse Lake District worden achter elkaar levend verbrande mensen aangetroffen. Hun moordenaar laat geen sporen na en de politie heeft geen enkele aanwijzing.

Dan ontdekt men dat er in de verkoolde overblijfselen van het derde slachtoffer een naam staat gekerfd: Washington Poe. Tegen wil en dank wordt Poe, een afgedankte detective, gekoppeld aan een briljante maar sociaal onhandige partner: Tilly Bradshaw. Samen ontdekken ze een spoor dat alleen voor Poe’s ogen bestemd is.

Naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, leert Poe dat er ergere dingen zijn dan levend verbrand worden…

De winnaars

De winnaars van de fysieke exemplaren van ‘Brandoffer’ zijn Inge de Zwart-Ras & Luc Roofthooft geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Wil jij weten wat wij van dit boek vonden? Lees onze recensie dan hier.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.
Dit boek is ook te lezen via Kobo Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge