Winnaars week 40

Afgelopen week zijn er twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Vannessa Thuyns – De kluts kwijt

Dankzij Boekenwereld mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar van ‘De kluts kwijt, geschreven door Vannessa Thuyns, verloten. Hier willen wij Boekenwereld natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De kluts kwijt’ over?

Wanneer haar wanhopige ouders hulp nodig hebben, besluit Naomi in te gaan op het onmogelijke voorstel van haar ex en restauranteigenaar Terence. Als zij zich voordoet als culinair journalist en een diepgaand artikel weet te schrijven over zijn mediaschuwe chef-kok zal Terence haar ouders helpen. Piece of cake toch? Alleen moet de stugge chef-kok Jonas van Deurzen niets hebben van journalisten en heeft Naomi allesbehalve verstand van koken. Toch zet ze alles op alles om Jonas’ vertrouwen te winnen en meer over hem te weten te komen. Ondertussen belandt haar vader in de laatste fase van Alzheimer en is hij totaal de kluts kwijt. De tijd begint te dringen en het artikel moet worden ingeleverd. Maar wat als Jonas’ verleden te heftig is om te delen met de buitenwereld en Naomi moet toegeven dat ze hem meer dan gewoon aardig vindt? Is het dan nog mogelijk om niemand teleur te stellen…

Wil je weten wat wij van ‘De kluts kwijt’ vonden? Onze recensie lees je hier.

De winnaar

De winnaar van dit gesigneerde exemplaar is Ellen Mares geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in deze boeken? Dit boek zijn o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Boekenwereld (Gesigneerd).

Anja Janssen – Bikini’s & Kites

Dankzij Zomer & Keuning mochten wij één fysiek exemplaar van ‘Bikini’s & kites’ geschreven door Anja Janssen, verloten. Hier willen wij Zomer & Keuning natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat Bikini’s & kites’ over?

Op het strand van Domburg runt Bo de bikinishop van haar overleden oma. Wanneer Lars de winkel binnenstapt, is ze direct gecharmeerd van de aantrekkelijke kitesurfer. Enig nadeel: Lars is samen met zijn broer de eigenaar van de kitesurfschool naast haar winkel. Afgelopen winter probeerde diezelfde surfschool in een concurrentiestrijd de vergunning voor haar bikinishop tegen te houden. Bo’s bohemien levensstijl en Lars’ zakelijke aanpak botsen compleet. Kan er toch iets moois opbloeien tussen de twee?

Wil je weten wat wij van ‘Bikini’s & kites’ vonden? Onze recensie lees je hier.

De winnaar

De winnaar van Bikini’s & kites is Ingrid Lemmens geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in deze boeken? Dit boek zijn o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Boekenwereld.

One thought on “Winnaars week 40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge