Winnaars week 4

Afgelopen week is er weer een winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Marcella Kleine – Vlucht!

Dankzij Marcella Kleine mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar verloten van haar boek ‘Vlucht!’. Hier willen wij Marcella Kleine natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Vlucht!’ over?

Na een moeilijke jeugd valt Esther als een blok voor de drugsverslaafde Melvin op wie zij in de jeugdinstelling al heimelijk verliefd was. Als Melvin verder afglijdt, voelt zij zich gedwongen een keuze te maken: samen de afgrond in of alleen verdergaan. Haar verlangen naar een stabiel gezinsleven doet haar uiteindelijk in de prostitutie belanden. Pas wanneer Esther in haar wanhoop tot gebed komt, durft zij in opstand te komen tegen de dagelijkse vernederingen. Maar ook dan blijkt ze niet veilig te zijn voor haar gewelddadige echtgenoot en moet zij met hun kinderen vluchten. Staat Esther ooit een beter leven te wachten?

Het antwoord

Het antwoord op onze vraag was: Esther

De winnaar

De winnaar van een fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Vlucht!’ is Willem de Wal geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge