Winnaars week 39

Afgelopen week zijn er twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Ghislaine Frison pakket

Dankzij Ghislaine Frison mochten wij een pakket met twee van haar boeken verloten, namelijk een gesigneerd exemplaar van zowel haar boek ‘Een spoor van herkenning’ als van ‘In de lens gevangen’. Hier willen wij Ghislaine Frison natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Een spoor van herkenning’ over?

Dana Rozenburg runt haar eigen dierenartspraktijk in een boerendorp in Overijssel. Ze doet haar best zich als ‘nieuwkomer’ staande te houden tussen de stugge bevolking. Wanneer er een brute moord wordt gepleegd in het naburige Delingen en ook Dana plotseling spoorloos verdwijnt, schudt het dorp op haar grondvesten. Wie is deze dierenarts eigenlijk? Wat weet biologisch boer Job? En is Oscar, Dana’s ex-vriend en rechercheur, wel helemaal te vertrouwen? Zelfs assistente Leonie gedraagt zich vreemd. De ervaren inspecteur Derk de Jong, die het onderzoek leidt, probeert tussen alle bemoeienissen en speculaties de juiste richting te vinden. Hij haalt met zijn team veel naar de oppervlakte, maar het spoor naar de jonge dierenarts ontbreekt…

Wil je weten wat wij van ‘Een spoor van herkenning’ vinden? Onze recensie lees je hier.

Waar gaat ‘In de lens gevangen’ over?

In een parkje in Delingen vindt Dana Rozenburg samen met haar vriend het lichaam van een jonge vrouw uit Leeze. Het zorgt voor de nodige opschudding, niet alleen in hun relatie, maar ook in de rest van het Overijsselse dorp. De vrouw bleek veel wisselende contacten te hebben, wat het moordonderzoek niet gemakkelijk maakt. Rechercheur Sacha van Dongen wil de onderste steen boven hebben, niet alleen omdat hun hoofdverdachte uit Leeze geen alibi heeft, maar ook vanwege zijn nauwe banden met vastgoedmagnaat Dirk van Dalem, die vaak op het randje van de wet balanceert. Daarnaast heeft Sacha een goed reden om zich op haar werk te storten … Collega Oscar Steenhoven werkt vanaf de zijlijn mee aan de moordzaak, omdat Dana en zijn dorpsgenoten erbij betrokken zijn. Intussen blijft het contact met zijn vroegere chef Derk de Jong onverminderd. Wanneer Derk onverwachts op het bureau in Delingen opduikt, doet Oscar een schokkende ontdekking …

Wil je weten wat wij van ‘In de lens gevangen’ vinden? Onze recensie lees je hier.

De winnaar

De winnaar van dit pakket is Anne-Marie Schilders geworden. Wij zullen er voor zorgen dat de boeken zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Niet gewonnen en toch interesse in deze boeken? Dit boek zijn o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com of Bruna.

Jan Dirk Verheij – Zwijgrecht

Dankzij Jan Dirk Verheij mochten wij drie fysieke exemplaren verloten van zijn boek ‘Zwijgrecht’. Hier willen wij Jan Dirk Verheij natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Zwijgrecht’ over?

Maandag 5 oktober, 2015. Iets voor 23.00 uur. In de 112-meldkamer komt een noodoproep binnen: ‘Mijn dochter van negen maanden ademt niet.’ Een paar uur later overlijdt het meisje in het ziekenhuis. Elise Fenna Smit, 257 dagen jong, is met grof geweld uit het leven gerukt. Er zijn twee verdachten: moeder Amanda en stiefvader Pepijn. Zij zijn ’s avonds in het huis in Papendrecht waar het gruwelijke misdrijf wordt gepleegd. Tot op de dag van vandaag is niet duidelijk wie Elise doodde. Voormalig journalist Jan-Dirk Verheij zet in een veelomvattende reconstructie de schokkende feiten in deze verdrietige zaak op een rij. Komt er ooit gerechtigheid voor baby Elise?

Wil je weten wat wij van ‘Zwijgrecht’ vinden? Onze recensie lees je hier.

De winnaars

De winnaars van dit indrukwekkende boek zijn Carin Peters, Claudia Schippers & Nathalie Hatting geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of Bol.com.

Momenteel lopen er nog enkele andere winacties, neem zeker een kijkje op onze winacties-pagina en doe mee.

One thought on “Winnaars week 39

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge