Winnaars Week 38

Afgelopen week is er één winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Hugo Luijten – Het bloed van de zwaan

Dankzij Hugo Luijten mochten wij drie fysiek gesigneerde exemplaren verloten van zijn boek ‘Het bloed van de zwaan’. Hier willen wij Hugo Luijten natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Het bloed van de zwaan’ over?

Februari 1929. Düsseldorf wordt opgeschrikt door een reeks moorden, op zowel mannen, vrouwen als kinderen. De slachtpartijen zijn even afgrijselijk als raadselachtig, want waar is het bloed van de slachtoffers? Rechercheurs Richard Meisters en Kaspar ‘Piszko’ Piaszkowski krijgen de zaak om de moordenaar op te sporen. Verdachten en getuigen komen en gaan, maar de sadistische beul houdt niet op. Ondertussen zweept een hysterisch geworden pers het publiek én de autoriteiten op, zodat het alleen nog maar moeilijker wordt om de dader te pakken. Het bloed van de zwaan is gebaseerd op waargebeurde feiten in Düsseldorf in 1929, tegen de achtergrond van economische crises en de opgang van de nazi’s. Dit is het eerste deel in een thrillerreeks waarin beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis centraal staan. Deel één vertelt het verhaal van Peter Kürten, ‘de vampier van Düsseldorf’.

De winnaars

De winnaars van deze thriller zijn Zoe Stok, Miranda van Neer en Edwin Wassink geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld of Bruna.

2 thoughts on “Winnaars Week 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge