Winnaars week 37

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Hans Faber – De minister

Dankzij The House of Books mochten we een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘De minister’, geschreven door Hans Faber. Hier willen wij The House of Books natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De minister’ over?

De jonge politicus Jan de Reuver is voor de duvel niet bang. Als een collega hem vraagt te bemiddelen bij de bezetting van een varkensstal in Markelose Broek aarzelt hij geen moment en gaat hij met een delegatie van Meat is Murder in gesprek. Na zijn daadkrachtige optreden wordt de stal ontruimd en worden de activisten opgepakt. De media zijn lyrisch over zijn optreden en zijn carrière raakt verder in de lift.
Vince van Zandt heeft niks op met activisten, maar raakt geïnteresseerd als het lichaam van een jonge activiste wordt gevonden. Zeker als ze door geweld om het leven gekomen lijkt…

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘De minister’ is Marian Bouwens geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Wil jij weten wat wij van dit boek vonden? Lees onze recensie dan hier.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow of te lezen en te beluisteren via Kobo Plus.

One thought on “Winnaars week 37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge