Winnaars week 35

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Kim Faber & Janni Pedersen – Hoogzomer

Dankzij HarperCollins Holland mochten we een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Hoogzomer’, geschreven door Kim Faber & Janni Pedersen. Hier willen wij HarperCollins Holland natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Hoogzomer’ over?

Inspecteur Martin Juncker is verbitterd over zijn degradatie naar een klein politiebureau in het saaie provinciestadje Sandsted. Maar heel lang heeft hij niet om daarbij stil te staan, aangezien er een advocaat vermoord wordt in het stadspark en hij het onderzoek moet leiden.

In Kopenhagen onderzoekt journaliste Charlotte Junckersen een anonieme tip: de terroristische aanslag die een paar maanden eerder plaatsvond, had wellicht voorkomen kunnen worden. Haar man, Martin Juncker, weigert zich erover uit te laten uit angst dat hun levens in gevaar komen. Rechercheur Signe Kristiansen, Junckers voormalige partner, is wel bereid om de zaak verder te onderzoeken, maar heeft haar handen vol aan enkele privézaken. Als er echter een onthoofd lichaam wordt aangetroffen en er een verband lijkt te zijn met de aanslag, bijt Signe zich alsnog vast in het onderzoek. Het was al warm in Kopenhagen, maar de zomer wordt nog broeieriger…

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Hoogzomer’ is Ron Schijf geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Wil jij weten wat wij van dit boek vonden? Lees onze recensie dan hier.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge