Winnaars week 33

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Eddie Jaku – De gelukkigste man ter wereld

Dankzij Lev. Boeken mochten we twee fysieke exemplaren verloten van het boek ‘De gelukkigste man ter wereld’, geschreven door Eddie Jaku. Hier willen wij Lev. Boeken natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De gelukkigste man ter wereld’ over?

In De gelukkigste man ter wereld deelt Eddie Jaku hoe hij dankbaarheid, goedheid en hoop vond in de donksterste tijden.

De 100-jarige Eddie Jaku groeide op als Joodse jongen in Leipzig, Duitsland. Hij was trots op Duitsland, maar dat veranderde allemaal in november 1938 toen hij werd mishandeld, gearresteerd en naar een concentratiekamp werd gebracht. Hij maakte verschrikkelijke horrorpraktijken mee in Buchenwald, Auschwitz en in een dodenmars. Hij verloor familie, vrienden en zijn vaderland. Eddie overleefde de oorlog en besloot hulde te brengen aan de slachtoffers door zijn verhaal te vertellen, zijn wijsheden te delen en zijn beste leven te leiden. Hij beloofde zichzelf elke dag te glimlachen en zegt de meest gelukkige man ter wereld te zijn. Deze krachtige, hartverscheurende en hoopvolle memoir laat zien hoe je geluk kunt vinden, zelfs in de donkerste tijden.

De winnaars

De winnaars van de fysieke exemplaren van ‘De gelukkigste man ter wereld’ zijn Chantal Hofmeester & Inge Van de Velde geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Wil jij weten wat wij van dit boek vonden? Lees onze recensie dan hier.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.
Dit boek is ook te lezen en te beluisteren via Kobo Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge