Winnaars week 32

Afgelopen week zijn er weer twee leuke winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Evi Dekker – Zomers Madrid

Dankzij HarperCollins Holland mochten we een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Zomers Madrid’, geschreven door Evi Dekkers. Hier willen wij HarperCollins Holland natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Zomers Madrid’ over?

Lara’s scheiding is eindelijk rond, dus ze kan trouwen met haar grote liefde Kevin. Ze kent hem van haar werk als cateraar; hij werkt als marketingmanager voor een van haar klanten en heeft een zoontje uit een eerder huwelijk: Siem.

Na hun zomerbruiloft gaan ze met zijn drieën op huwelijksreis naar Madrid. Alles is precies zoals Lara het zich voorstelde, want ze genieten als nieuw gezin van de stad en van elkaar. Totdat Siem verdwijnt. Het kind is spoorloos in een miljoenenstad.

De Spaanse en de Nederlandse politie werken nauw samen om de zaak op te lossen. Kevin denkt dat zijn ex achter de verdwijning van zijn zoon zit, maar Lara wordt daar gaandeweg steeds minder zeker van…

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Zomers Madrid’ is Heidi van Sloten-van Ginkel geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow of te lezen en te beluisteren via Kobo Plus.

Ronald van der Pol – Het rode dossier

Dankzij Ronald van der Pol mochten we een fysiek exemplaar verloten van zijn boek ‘Het rode dossier’. Hier willen wij Ronald van der Pol natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Het rode dossier’ over?

Rechercheur Gerard van Dongen wordt beschuldigd van de moord op de zoon van de machtige Russische zakenman Sergei Morozov. In zijn zoektocht om zijn onschuld te bewijzen raakt hij verstrikt in zijn eigen onderzoek, waarbij een mislukte politieactie van veertien jaar geleden een cruciale rol speelt. Iemand die zichzelf ‘een vriend’ noemt, zet hem onder druk, zonder daarbij prijs te geven wat zijn doel is. Gerard vraagt zich ondertussen af wie Morozov in werkelijkheid is. En wie gaat er schuil achter de man die zich De Vos noemt? Als dan ook zijn vriendin Maaike van de radar verdwijnt dreigt Gerard er geleidelijk aan onderdoor te gaan. De schokkende waarheid van veertien jaar geleden wordt hem uiteindelijk zelfs bijna fataal.

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Het rode dossier’ is Mark Meertens geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze andere lopende winacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge