Winnaars week 31

Afgelopen week is er weer één winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Dana Smit – Zonder schuld

Dankzij Ambo Anthos mochten wij één fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Zonder schuld’ geschreven door Dana Smit. Hier willen wij Ambo Anthos uiteraard hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Zonder schuld’ over?

Zonder schuld van Dana Smit is het eerste deel uit de Hazel Kramer-reeks. Profiler Hazel Kramer wordt op een ochtend gebeld door Adam Palmer – inspecteur bij de Londense politie –, die haar hulp vraagt bij een uitzonderlijke moordzaak. Het slachtoffer en de plaats delict zijn bedekt met afval en alle sporen van de dader zijn gewist. Het doet Hazel denken aan een zaak uit het verleden en ze neemt contact op met Julius Bell – een meedogenloze advocaat. Hij stemt toe te helpen, maar onder één voorwaarde: hij wil bij de zaak betrokken blijven.

De tijd dringt, er worden meer moorden gepleegd en de leugens stapelen zich op. Julius, Adam en Hazel gaan op zoek naar de dader, maar langzaam komt Hazel erachter dat niemand de volledige waarheid spreekt, ook Julius en Adam niet. Ze staat er alleen voor. Als ze vervolgens ook twee dagen uit haar eigen geheugen kwijtraakt slaat de twijfel toe, kan ze zichzelf niet eens meer vertrouwen? Ze moet alles op alles zetten om de zaak op te lossen en haar reputatie te redden; lukt het haar de moordenaar te vinden, en ten koste van wie?

De winnaar

De winnaar van deze thriller is Britney Maes geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, of Bruna of te beluisteren via Kobo plus en Storytel.

Momenteel is onze feestmaand in volle gang. Kijk hier voor de lopende winacties en doe daar ook zeker aan mee.

One thought on “Winnaars week 31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge