Winnaars week 31

Afgelopen week zijn er weer twee leuke winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Nadia Owusu – Naschokken

Dankzij uitgeverij Signatuur mochten we twee fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Naschokken’, geschreven door Nadia Owusu. Hier willen wij uitgeverij Signatuur natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Naschokken’ over?

Als Nadia twee is, laat haar Armeens-Amerikaanse moeder hun gezin in de steek. Nadia blijft achter met haar kleine zusje en hun Ghanese vader, die als ambtenaar bij de VN werkt. Ze bewonen plekken over de hele wereld: Rome, Dar es Salaam, Kumasi en Londen. Nadia spreekt meerdere talen en heeft meerdere thuislanden. Ze vraagt zich af of ze Europees, Afrikaans, of Amerikaans is. Of niets van dit alles?

Als haar vader op haar dertiende overlijdt, voelt Nadia zich meer dan ooit ontworteld en alleen, met zoveel tegenstrijdige persoonlijkheden dat ze moeite heeft zich staande te houden. ‘Naschokken’ is het ontroerende verhaal van Nadia’s zoektocht naar haar identiteit, dat laat zien welke naschokken een trauma kan hebben op persoonlijk vlak, en ook hoe dat doorwerkt van generatie op generatie.

De winnaars

De winnaars van de fysieke exemplaren van ‘Naschokken’ zijn Mw. Van der Eijck & Debby Koeman geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow of te lezen en te beluisteren via Kobo Plus.

Suzanne Vermeer – Zomeravond

Dankzij A.W. Bruna uitgevers mochten we twee exemplaren verloten van het boek ‘Zomeravond’, geschreven door Suzanne Vermeer. Hier willen wij A.W. Bruna uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Zomeravond’ over?

Lauren Martens is met haar zusje Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discotheek. Een week later wordt haar lichaam gevonden aan de oever van een rivier. Haar schedel is ingeslagen. Al snel wordt een verdachte opgepakt, Julien Fournier, maar die ontkent in alle toonaarden. Toch wordt hij schuldig bevonden en veroordeeld tot levenslang.
Twaalf jaar later is Lauren hulpofficier van justitie in Groningen als ze benaderd wordt door Nadine Dubois, een Franse journaliste die een populaire true crime-podcast maakt. Julien Fournier beweert nog steeds onschuldig te zijn en heeft met hulp van zijn advocaat de journaliste gevraagd zijn zaak te onderzoeken. Hoewel Lauren eerst geen enkele behoefte heeft om de boel weer op te rakelen, weet Dubois haar toch over te halen om mee te werken. Ze keert terug naar Aubenas, de plaats waar haar zusje werd vermoord.

De winnaars

De winnaars van de fysieke exemplaren van ‘Zomeravond’ zijn Inge Aps & Sanne Reumer geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow of te beluisteren via Kobo Plus.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze andere lopende winacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge