Winnaars week 30

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Amanda Barratt – De witte roos

Dankzij Kokboekencentrum mochten we een exemplaar verloten van het boek ‘De witte roos’, geschreven door Amanda Barratt. Hier willen wij Kokboekencentrum natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De witte roos’ over?

München, 1942. Sophie Scholl laat zich aanvankelijk meevoeren in de droom van een nieuw Duitsland, totdat ze de waarheid achter Hitlers daden begint in te zien. Samen met een aantal andere studenten begint ze de verzetsgroep ‘Die Weiße Rose’.

Annalise Brandt is de dochter van een SS-officier die naar München is gekomen om kunst te studeren. Ze is opgevoed met het idee dat Adolf Hitler de door God uitverkoren leider van Duitsland is. Maar hoe beter ze Sophie en haar vrienden leert kennen, hoe meer ze de nazipropaganda in twijfel begint te trekken. Het is het begin van een dubbelleven: overdag studeren, ‘s nachts antinazipamfletten verspreiden.

Alles verandert wanneer de Gestapo hen op het spoor komt, en alle leden van de groep de consequenties van hun ontrouw aan het regime onder ogen moeten zien.

De winnaar

De winnaar van een fysiek exemplaar van ‘De witte roos’ is Adrienne Peels geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.
Dit boek is ook te lezen via Kobo Plus.

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze andere lopende winacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge