Winnaars week 3

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Will Dean – Zwart zout

Dankzij A.W. Bruna uitgevers mochten wij twee fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Zwart zout’. Hier willen wij A.W. Bruna uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Zwart zout’ over?

Twee lichamen. Eén zelfmoordgeval. Eén moord in koelen bloede. Is er een verband tussen deze twee zaken? En wie heeft het eigenlijk voor het zeggen in het Zweedse dorp Gavrik?

Twee bedekte ogen. Zwarte zoute Grimberg-Dropmunten bedekken de ogen van de vermoorde man. De hashtag #Veerman en #Dropmoord worden trending en de lokale bevolking begint munitie te hamsteren.

Twee weken. Tuva Moodyson heeft twee weken om de zaken te onderzoeken voordat ze met haar nieuwe baan begint. Een sneeuwstorm zorgt ervoor dat Gavrik volledig is afgesloten van de bewoonde wereld. Tuva waagt zich in de Grimberg-fabriek om de moordenaar te stoppen, voordat ze het dorp voorgoed zal verlaten. Maar zal de Veerman haar laten gaan?

Ben je benieuwd wat wij van dit boek vinden? Lees dan hier onze recensie.

Het antwoord

Het antwoord op onze vraag was: Gavrik

De winnaars

De winnaars van een fysiek exemplaar van ‘Zwart zout’ zijn Jos Snel & Sonja van den Beemd geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Marie-José Verweij – Met onbedachte rade

Dankzij Marie-José Verweij mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar verloten van haar thrillerdebuut ‘Met onbedachte rade’. Hier willen wij Marie-José Verweij natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Met onbedachte rade’ over?

Eef is op jonge leeftijd betrokken bij de dood van haar zusje, Kiki. In haar jeugd gaat ze gebukt onder een immens schuldgevoel en leeft ze in een verscheurd gezin. Als ze volwassen is, begint ze in twijfel te trekken of de dood van Kiki haar echt valt aan te rekenen. Ze gaat op onderzoek uit in Toscane, waar Kiki stierf, en komt tot een onthullende ontdekking.

Ben je benieuwd wat wij van deze thriller vinden? Lees dan hier onze recensie.

Het antwoord

Het antwoord op onze vraag was: Toscane

De winnaar

De winnaar van een fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Met onbedachte rade’ is Neeltje Vrieling-Doggen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jij het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge