Winnaars week 28

Afgelopen week zijn er weer twee leuke winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Yrsa Sigurdardóttir – De pop

Dankzij Uitgeverij Cargo mochten we drie exemplaren verloten van het boek ‘De pop’, geschreven door Yrsa Sigurdardóttir. Hier willen wij Uitgeverij Cargo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De pop’ over?

Wanneer er een oude verweerde pop wordt gevonden in de netten van een vissersboot, neemt een vrouw die mee naar huis voor haar jonge dochter. Dit vriendelijke gebaar heeft echter grote gevolgen, en vijf jaar later worden in dezelfde oceaan de resten van een onbekend menselijk skelet gevonden. Maar in een land waar zowat iedereen elkaar kent lijkt het onmogelijk dat niemand weet van wie dit skelet kan zijn.
Terwijl de zoektocht naar de identiteit voortduurt, doet Huldar onderzoek naar de moord op een dakloze drugsverslaafde en houdt Freyja zich bezig met een vermeende kindermishandeling in een pleeggezin. Er is een getuige die de zaken met elkaar zou kunnen verbinden, maar zij is onvindbaar: het meisje dat jaren geleden de pop cadeau kreeg.

De winnaars

De winnaars van de drie exemplaren van ‘De pop’ zijn Ali Blokzijl, Wendy Perdok & Emmy Balsters geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Marijke Verhoeven – Vervlogen

Dankzij De Crime Compagnie mochten we twee exemplaren verloten van het boek ‘Vervlogen’, geschreven door Marijke Verhoeven. Hier willen wij De Crime Compagnie natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Vervlogen’ over?

Kan Claire nog achterhalen wat er die fatale zomer met haar zus is gebeurd? Het leven van de 9-jarige Claire van Klinken verandert voorgoed als haar zus Eleanor verdwijnt tijdens een familievakantie in Zuid-Limburg. Als Claire bijna dertig jaar later een briefje met excuses ontvangt, zet ze alles op alles om uit te zoeken wat er met haar zus is gebeurd.

De winnaars

De winnaars van de twee exemplaren van ‘Vervlogen’ zijn Mariska Legebeke & Tine Ysenbaert geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow of te lezen via Kobo plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge