Winnaars week 27

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Ragnar Jónasson – Poolnacht

Dankzij A.W. Bruna uitgevers mochten we twee fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Poolnacht’, geschreven door Ragnar Jónasson. Hier willen wij A.W. Bruna uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Poolnacht’ over?

1955. Twee jonge stellen verhuizen naar de onbewoonde, geïsoleerde fjord Héðinsfjörður. Hun verblijf eindigt abrupt wanneer een van de vrouwen onder mysterieuze omstandigheden om het leven komt. De zaak wordt nooit opgelost.
Vijftig jaar later duikt een oude foto op, en daaruit wordt duidelijk dat de stellen wellicht helemaal niet de enige bewoners van de fjord waren.
In het nabijgelegen Siglufjörður probeert de jonge rechercheur Ari Thór te achterhalen wat er die noodlottige avond gebeurde. De zaken nemen een sinistere wending wanneer een kind vermist raakt op klaarlichte dag. Met een stalker op de vlucht en Siglufjörður in quarantaine, lijkt het erop dat het verleden hen op ijzingwekkende wijze achtervolgt.

De winnaars

De winnaars van de fysieke exemplaren van ‘Poolnacht’ zijn Tineke Rol & Karin Hazendonk geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow of te beluisteren via Kobo Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge