Winnaars week 26

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. ‘Grand Hotel de Bajes’ en ‘Rechercheur de Klerck en het duivelse spel’. Vanaf deze week gaan wij op maandag de winnaars bekend maken in een gezamenlijk blog. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Andries Bik – Grand hotel de Bajes (Gesigneerd exemplaar).

Dankzij Andries Bik mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Grand Hotel de Bajes’ verloten. De winnaar is geworden: Michel Michel Van de Logt.

Wist je trouwens dat wij, op zaterdag 25 juli 2020, de boekhandel in duiken met Andries Bik.

P. Dieudonné – Rechercheur De Klerck en het duivelse spel (Fysiek exemplaar).

Dankzij E-Pulp publishers mochten wij een fysiek exemplaar van ‘Rechercheur de Klerck en het duivelse spel’ verloten. De winnaar is geworden: Marion En Sjef Moonen.

Winnaars, zouden jullie ons binnen een week een privébericht willen sturen op onze Facebookpagina Koukleum.nl, met daarin jullie adresgegevens vermeld. Dan zorgen wij ervoor dat de gewonnen boeken zo snel mogelijk jullie kant op komen.

Mochten de winnaars niet binnen een week reageren dan vervallen de prijzen en kan Koukleum.nl er voor kiezen nieuwe winnaars te kiezen of de prijzen te bewaren tot een later tijdstip.

Niet gewonnen? Kijk dan snel hier voor de lopende winacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge