Winnaars week 25

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Marc Raabe – De horzel

Dankzij A.W. Bruna uitgevers mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘De horzel’, geschreven door Marc Raabe. Hier willen wij A.W. Bruna uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘De horzel’ over?

Brad Galloways oerkreet weerkaatst door het Olympiapark in Berlijn en wordt beantwoord door de 22.000 fans die zich daar verzameld hebben. Op dat moment betreedt een onbekende vrouw het podium en overhandigt de verbaasde rockster een envelop. Niemand kan dan vermoeden dat een dag later Galloways leeggebloede lichaam zal worden gevonden, vastgeketend aan zijn bed in een pension.

Rechercheur Tom Babylon wordt op de zaak gezet en gaat samen met psychologe Sita Johanns op onderzoek uit. De moord blijkt te maken te hebben met een dertig jaar oude ontvoeringszaak. Het spoor leidt naar een vrouw die ooit moest kiezen tussen twee mannen die allebei bereid waren over lijken te gaan…

De winnaar

De winnaar van deze thriller is Neeltje Vrieling-Doggen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com of Bruna.

Bas Haan – Lenoir

Dankzij Ambo Anthos mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Lenoir’, geschreven door Bas Haan. Hier willen wij Ambo Anthos natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Lenoir’ over?

Jacob Lenoir, een Rotterdamse rechercheur, komt met een pistool in zijn bebloede hand bij bewustzijn. Hij is in het huis van zijn zwager, topadvocaat Danny Vos, die naast hem ligt met een kogelgat in zijn voorhoofd. Lenoir kan zich niets herinneren. Is hij nu zelf een moordenaar? Normaliter jaagt coldcaserechercheur Lenoir met eindeloos veel geduld en volharding op moordenaars om nabestaanden hun langgewenste antwoorden te geven en de daders op te sluiten. Hij heeft zich net vastgebeten in de eerwraakzaak van de vermoorde Naima Farah, waarin een oude bekende van hem als mogelijke hoofdverdachte opduikt. En nu wordt Lenoir opeens zelf verdacht van moord.

Hij raakt steeds verder verstrikt in een web van de oude moordzaak, een dubieuze officier van justitie, een criminele jeugdvriend, oude en nieuwe criminele netwerken, en zijn eigen verleden. Ondertussen stapelt het bewijs dat hij zijn zwager gedood heeft zich op. Is dan echt iedereen in staat tot moord? Voor wie is Lenoir bereid een leven te nemen?

Onze recensie over ‘Lenoir’ kun je hier lezen en ons interview met Bas kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van deze thriller is Marlies van den Oudenhoven geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com of Bruna.

2 thoughts on “Winnaars week 25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge