Winnaars week 24

Afgelopen week zijn er weer een aantal leuke winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Weggeblazen door de bom

Dankzij Kennes Uitgeverij mochten we één fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Weggeblazen door de bom’, geschreven door Karen Northshield. Hier willen wij Kennes Uitgeverij natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Weggeblazen door de bom’ over?

Op de ochtend van 22 maart 2016 blazen twee zelfmoordjihadisten zichzelf kort voor acht uur op in de vertrekhal van de luchthaven van Brussel.
Een uur later brengt een derde terrorist een bom tot ontploffing in het metrostation Maalbeek. Bij de twee aanslagen komen 32 mensen om het leven en raken honderden mensen gewond. Een van de gewonden is Karen Northshield, een Belgisch-Amerikaanse vrouw van dertig die op weg is naar de Verenigde Staten.

Ze wordt letterlijk weggeblazen door de bom die amper een paar meter bij haar vandaan ontploft. In extremis wordt ze overgebracht naar een ziekenhuis, waar ze de ene operatie na de andere ondergaat. Hoewel geen enkele arts haar in staat acht om die klap te overleven, slaagt de ex-topsportster erin om met een ongeziene levensdrang de vele beproevingen één voor één te overwinnen.

Een paar jaar na de tragische gebeurtenissen die de hele wereld op zijn kop zetten, blikt Karen in dit boek terug op het bovenmenselijke gevecht dat ze ruim drie jaar lang heeft geleverd om de lichamelijke en geestelijke pijn te boven te komen en zichzelf stukje bij beetje weer op te bouwen. Aan de hand van het beeld van een versnipperend lichaam dat zichzelf weer bijeen probeert te rapen, brengt ze haar verhaal in de vorm van een verknipt alfabet, van A voor Aanslag tot Z voor Zaventem. Een ingetogen en – hoe kan het ook anders – fragmentarische manier om een ondraaglijke realiteit te verwoorden. een getuigenis van veerkracht zoals je die maar zelden tegenkomt.

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Weggeblazen door de bom’ is Anne Marie van Meegdenburg geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jij het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Steigerhouten wandplank met leren riemen naar keuze

Dankzij Meubelzwagerij mochten we één wandplank inclusief riemen naar keuze, verloten. Hier willen wij Meubelzwagerij natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Wat zegt Meubelzwagerij zelf over hun Steigerhouten wandplanken

Deze geweldige wandplanken zijn een must in ieder huis. Leuk om foto’s, kaarsjes of planten op te zetten. De plank is van steigerhout en is ongeveer 1 meter lang en ongeveer 20 cm breed. De wandplank wordt geleverd met 2 echt leder riemen in een kleur naar keuze (donkerbruin, cognac, grijs, olijfgroen, wit, zwart, taupe, blauw of roze).

Een set bestaat uit 1 plank en bevestigingsmateriaal (2 zwarte schroeven en 2 pluggen).

De leren riem heeft een totale lengte van ongeveer 80 cm en is 3,5 cm breed.
De levertijd van de wandplank met riem en bevestiging is ongeveer 5 tot 7 werkdagen.

De winnaar

De winnaar van de wandplank inclusief leren riemen naar keuze is Melanie Martin geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat Meubelzwagerij contact met je opneemt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het product in huis hebt.

Niet gewonnen, maar toch interesse in deze mooie wandplanken inclusief leren riemen? Neem dan een kijkje op de website van Meubelzwagerij.

Anita Terpstra – Het huis van berouw

Dankzij Uitgeverij Cargo mochten we één fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Het huis van berouw’, geschreven door Anita Terpstra. Hier willen wij Uitgeverij Cargo natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Het huis van berouw’ over?

Een nieuwe start in een oud landhuis. Maar dan valt de eerste dode.

Nadat Rens haar verloofde voor het altaar liet staan omdat hij vreemdging, verdween hij spoorloos. Ze richt zich volledig op de renovatie van een vervallen landhuis. Dorpsbewoners waarschuwen haar dat de state vervloekt is, en dat er onverklaarbare dingen gebeuren, maar Rens gelooft niet in fabels en geesten. Dan wordt het lichaam van haar ex gevonden op het terrein van de state. Als vlak bij het landhuis nog meer doden vallen terwijl Rens in de buurt is, wordt ze het middelpunt van het politieonderzoek.
Ondertussen blijven de vreemde, angstaanjagende gebeurtenissen in de state elkaar opvolgen. Maar Rens weigert zich bang te laten maken, en gaat op zoek naar antwoorden. Wie probeert haar bang te maken? Of zijn er andere krachten aan het werk?

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Het huis van berouw’ is A.A. Voigt-van der Veen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jij het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge