Winnaars week 23

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Juultje van den Nieuwenhof – CTRL-A

Dankzij Uitgeverij Kluitman mochten we een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Ctrl-A’, geschreven door Juultje van den Nieuwenhof. Hier willen wij Uitgeverij Kluitman natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Ctrl-A’ over?

Robin lijkt een normale jongen uit 4 havo. Op school gaat alles goed en hij brengt veel tijd door met zijn vriendinnetje Elin en zijn beste vriend Appie. Het lukt hem bijna om alles verborgen te houden, tot mevrouw Van Erven, zijn irritante mentor, besluit zich ermee te gaan bemoeien. Ook Elin en Appie krijgen het idee dat er iets met Robin aan de hand is. Hij liegt over waar hij geweest is en heeft steeds vaker agressieve uitbarstingen. En waarom worden ze eigenlijk nooit bij hem thuis uitgenodigd? Maar als ze te dicht bij de waarheid komen, zouden ze daar nog wel eens spijt van kunnen krijgen…

De winnaar

De winnaar van het fysieke exemplaar van ‘Ctrl-A’ is Erica Goudappel geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge