Winnaars week 21

Afgelopen week zijn er weer een aantal leuke winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Miranda Vos-Damen – Liefde heeft geen kleur

Dankzij Miranda Vos-Damen mochten we een fysiek gesigneerd exemplaar verloten van haar boek ‘Liefde heeft geen kleur’. Hier willen wij Miranda Vos-Damen natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Liefde heeft geen kleur’ over?

Twee levens, één verhaal. Een geheime romantische liefde tussen een zwarte man en een blanke vrouw. Als hun families daar lucht van krijgen breekt er een ware oorlog uit. Zwart tegen blank en blank tegen zwart. Daarbij leven beide families in de onderwereld. Wanneer de Italiaanse maffia om de hoek komt kijken, krijgt het verhaal een andere wending. Het is een strijd van leven op dood. Een verhaal over een verboden liefde in de onderwereld.

De winnaar

De winnaar van het fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Liefde heeft geen kleur’ is Imke Jager geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Hetty Kleinloog – De zusjes

Dankzij Uitgeverij Marmer mochten we één fysiek gesigneerd exemplaar verloten van het boek ‘Kauffmann & Kauffmann 1 – De zusjes’, geschreven door Hetty Kleinloog. Hier willen wij Uitgeverij Marmer hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Kauffmann & Kauffmann 1 – De zusjes’ over?

Deel 1 in de Kauffmann & Kauffmann-serie De tweelingzussen Lisa en Kat Kauffmann zijn eigenaar van een bedrijfsrecherchebureau in hartje Amsterdam. Waar Lisa – opgeleid aan de politieacademie – de regels volgt, kleurt Kat – van origine journalist – nogal eens buiten de lijntjes. Hoewel hun gespannen relatie een soepele samenwerking in de weg staat, blijken ze juist door hun zussenband de meest ingewikkelde misdrijven op te kunnen lossen. Lisa Kauffmann staat bij de kassa om haar boodschappen te betalen, maar haar pinpas weigert: te weinig saldo. Als ze er daarna thuis achter komt dat haar sieradenkistje leeg is en ze ook het lievelingsmedaillon van haar overleden moeder niet meer kan vinden, is het haar duidelijk. Ze ontdekt de locatie waar haar verslaafde tweelingzus Kat zich bevindt en is nog maar net op tijd om haar van de dood te redden. Wanneer Kat uit het ziekenhuis wordt ontslagen, brengt Lisa haar naar een afkickkliniek en ze neemt zich voor nooit meer iets met haar twaalf minuten jongere zus te maken te hebben. Maar daar komt verandering in als vader Kauffmann voor hun verjaardag – Kat is inmiddels weer thuis en clean en Lisa zit financieel aan de grond – een gift geeft om Kauffmann Bedrijfsrecherche nieuw leven in te blazen, op voorwaarde dat ze het samen runnen. Tijdens een bedrijfsetentje is Lisa getuige van een aanslag op de directeur en daarmee is de eerste opdracht een feit. Wanneer Kat, die het niet zo nauw neemt met de grenzen van de wet, haar zus probeert bij te staan in deze zaak, stapelen de problemen zich op.

In gesprek met…

Vorige week gingen we ook in gesprek met Hetty Kleinloog en hadden we het met haar o.a. over haar nieuwe serie ‘Kauffmann en Kauffmann’. Nieuwsgierig naar het interview? Dat is natuurlijk nog altijd te lezen op onze website.

De winnaar

De winnaar van het fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Kauffmann & Kauffmann 1 – De zusjes’ is Jitske Nynke Kingma-Postma geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge