Winnaars week 21

Afgelopen week is er weer één winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

S.A. Cosby – Een laatste uitweg

Dankzij The House of Books mochten wij één fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Een laatste uitweg’ geschreven door S.A. Cosby. Hier willen wij The House of Books uiteraard hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Een laatste uitweg’ over?

Beauregard ‘Bug’ Montage is een goudeerlijke monteur, een liefhebbende echtgenoot en een hardwerkende vader. Maar ooit was Bug de man die van de heuvels van North Carolina tot de stranden van Florida bekendstond als de beste vluchtautobestuurder van de Oostkust.
Wanneer zijn zorgvuldig opgebouwde nieuwe leven in elkaar dreigt te storten voelt hij de onverbiddelijke aantrekkingskracht van de wereld van bloed en kogels. Als een vroegere kennis hem vertelt over een geplande overval op een juwelier die niet mis kán gaan, heeft Bug het gevoel dat hij niet anders kan dan weer achter het stuur plaats te nemen. En Bug is op zijn best als de geur van benzine zich vermengt met de geur van angst.
Achtervolgd door de geest van wie hij ooit was en de vader die verdween toen hij hem het meest nodig had, moet Bug een laatste uitweg vinden.

Onze recensie over ‘Een laatste uitweg’ kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van deze thriller is Sophia Grootjans geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com en Bruna.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge