Winnaars week 20

Afgelopen week is er weer een leuke winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Linda van Rijn – Zandvoort aan zee

Dankzij Uitgeverij Marmer mochten we een fysiek gesigneerd exemplaar verloten van het boek ‘Zandvoort aan zee’, geschreven door Linda van Rijn. Hier willen wij Uitgeverij Marmer natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Zandvoort aan zee’ over

Een heerlijke familievakantie slaat om in een nachtmerrie als Mandy’s zus tijdens een strandwandeling spoorloos verdwijnt. Mandy gaat op onderzoek uit, maar het spoor leidt in een ongelooflijke richting… Als de moeder en stiefvader van Mandy hun twaalfenhalfjarig huwelijk willen vieren, bestaat daarvoor geen betere plaats dan Zandvoort aan Zee, de plek waar ze elkaar destijds ook het jawoord gaven. Mandy en haar zus Judith worden uitgenodigd voor een familievakantie in een mooi huis in de duinen, samen met Mandy’s vriend Robin en zijn achtjarige dochter Lize. Het is heerlijk weer en ze genieten van de zon en het strand. Voor Mandy is het fijn dat ze na een drukke tijd even op adem kan komen en tijd kan besteden aan Judith, want ze heeft haar zus de laatste tijd niet veel gezien. Maar wat een onbezorgde familievakantie had moeten worden, verandert na een paar dagen in een regelrechte nachtmerrie als Judith na een lange strandwandeling niet meer terugkomt in de vakantievilla. In paniek gaat Mandy haar zoeken, maar haar zus lijkt van de aardbodem weggevaagd te zijn. De politie wordt ingeschakeld, maar ook die kan Judith niet vinden. Wel wordt een belangrijke aanwijzing ontdekt, waardoor Mandy zelf betrokken lijkt. Hoe goed kent Mandy haar eigen familieleden eigenlijk? Waarom staat de ex van haar vriend ineens voor de deur? En wat heeft de mysterieuze afspraak in de agenda van haar zus te betekenen?

In gesprek met…

Eind vorig jaar gingen wij in gesprek met Linda van Rijn en wij hadden het onder andere over de plannen voor 2021. Nieuwsgierig naar het interview? Dit is natuurlijk nog altijd te lezen op onze website.

De winnaar

De winnaar van het fysiek gesigneerd exemplaar van ‘Zandvoort aan zee’ is Wendy Koopmans geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge