Winnaars week 20

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Jessica van Geel – Truus van Lier

Dankzij uitgeverij Thomas Rap mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Truus van Lier’, geschreven door Jessica van Geel. Hier willen wij uitgeverij Thomas Rap natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Truus van Lier’ over?

Toen Jessica van Geel een paar jaar geleden een biografie over Truus Schröder, de bewoonster van het Rietveld Schröderhuis, schreef, kwam ze in een paar brieven buurmeisje Truus van Lier tegen, ‘het meisje met de vergeet-mij-niet-ogen’. Na de oorlog berichtte mevrouw Schröder verontrust: ‘Weet je wat Truus tijdens de oorlog heeft gedaan? Heb je gehoord wat er met haar is gebeurd?’ Truus van Lier. Het leven van een verzetsvrouw is het opzienbarende verhaal van een door de Duitsers geliquideerde verzetsheldin, dat verteld moet worden om de onzichtbare dappere vrouwen uit de oorlog nooit te vergeten.

Onze recensie over ‘Truus van Lier’ kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van dit waargebeurde verhaal is J. Minjon geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Bazarow.

Pat Craenbroek – Het oneeuwige leven van David R.

Dankzij auteur Pat Craenbroek mochten wij een fysiek gesigneerd exemplaar verloten van haar boek ‘Het oneeuwige leven van David R.’. Hier willen wij Pat Craenbroek natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Het oneeuwige leven van David R.’ over?

David voelt zich de gelukkigste man op aarde. Tot de dag dat zijn wereld volledig instort en hij in allerijl op zoek moet naar een nieuwe baan. Die vindt hij in een bedrijf waar drie excentrieke figuren de scepter zwaaien en waar zonder scrupules met mensenlevens wordt gespeeld. Wanneer David hiertegen in opstand komt, brengt hij zichzelf wel in een heel benarde positie. Wacht hem hetzelfde lot als zovelen voor hem of vindt hij de moed om de dood recht in de ogen te kijken? Leven en dood gaan hand in hand en sparen niemand. Aardse zaken waar we allemaal mee te maken krijgen worden hier verweven in een intrigerend en spannend verhaal.

De winnaar

De winnaar van deze roman is Maureen de Decker geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Bazarow.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

One thought on “Winnaars week 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge