Winnaars week 19

Afgelopen week zijn er weer twee leuke winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Peter van Breemen – Vader Onbekend

Dankzij Iskander uitgevers mochten wij één fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Vader Onbekend’, geschreven door Peter van Breemen. Hier willen wij Iskander uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Vader Onbekend’ over?

Hoe belangrijk is het om te weten wie je vader is? Voor Peter van Breemen heel belangrijk. Hij zag maar liefst twee keer in het televisieprogramma DNA Onbekend hoe Caroline Tensen de envelop met de uitslag van het DNA onderzoek openmaakte en kreeg beide keren te horen dat er geen match was. Maar Peter gaf niet op. Hij zocht door. Terwijl zijn moeder bleef zwijgen en alle vragen negeerde, vocht Peter door. In dit boek vertelt hij op boeiende en intrigerende wijze over de strijd die hij moest leveren om erachter te komen wie zijn vader was. Vader Onbekend is een zoektocht van vijftig jaar met een resultaat dat geen lezer onberoerd zal laten.

Recensie

Natuurlijk lazen wij dit boek ook en onze recensie is ook te lezen op onze website. Om onze recensie te lezen kijk je hier.

De winnaar

De winnaar van ‘Vader Onbekend’ is Ineke Kuijsten geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow

Anna Thomas – Onder de Spaanse zon

Dankzij LS Amsterdam mochten we twee fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Onder de Spaanse zon’, geschreven door Anna Thomas. Hier willen wij LS Amsterdam natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Onder de Spaanse zon’ over?

Linda, Ellen en Judith – veertigers – zien elkaar na jaren weer terug. Alle drie zitten ze vast in hun huwelijk: Linda ergert zich enorm aan Mark, die alleen maar aan de bar hangt; Ellen probeert tevergeefs af te vallen terwijl ze vermoedt dat Bart vreemdgaat met zijn slanke collega; Judith wil dat Paul inziet dat ze blut zijn en dat hij stopt met zijn materialistische gedrag.

Wanneer alle stellen 25 jaar getrouwd zijn en Paul voorstelt om dit samen te vieren, stemmen de vrouwen met tegenzin in. De verschrikkelijke avond verandert echter in het grootste avontuur van hun leven. Met het glas wijn nog in de hand besluiten Linda, Ellen en Judith hun biezen te pakken en naar Spanje te vertrekken. Daar komen ze terecht in Nueva Vida, een klein dorp vol grote kansen. Kunnen zij daar opnieuw beginnen?

In gesprek met…

Anna Thomas is het Pseudoniem van Marja West. Vorige week gingen wij met haar in gesprek en vroegen haar het hemd van het lijf. Nieuwsgierig naar het interview? Dit is natuurlijk nog altijd te lezen op onze website.

De winnaars

De winnaars van ‘Onder de Spaanse zon’ zijn Kathleen Alliet en Chantal Claassen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel en Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge