Winnaars week 19

Afgelopen week is er weer één winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

P. Dieudonné – Rechercheur De Klerck en het duistere web

Dankzij E-Pulp Publishers mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Rechercheur de Klerck en het duistere web’, geschreven door P. Dieudonné. Hier willen wij E-Pulp-Publishers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Rechercheur de Klerck en het duistere web’ over?

Als een anonieme tipgeefster mag worden geloofd, is er in Rotterdam een pedofielennetwerk actief dat kan voortbestaan door de beschermende hand van een officier van justitie. Ook het politiekorps is door het netwerk geïnfiltreerd. Daags na deze buitensporige verdachtmaking wordt het lichaam van de anonieme tipgeefster uit het water van de Heemraadssingel gevist. Haar gewelddadige dood is een mysterie. Niemand lijkt er voordeel bij te hebben. Of was haar waarschuwing niet uit de lucht gegrepen? De twijfel wakkert aan als rechercheur Lucien de Klerck door de commissaris wordt teruggefloten nadat hij de beschuldigde officier van justitie al te kritisch heeft bejegend.

Bryan las ‘Rechercheur de Klerck en het duistere web’ en zijn mening kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van deze Nederlandse detective is Manuel Konijnendijk geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge