Winnaars week 18

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Chantal van Gastel – Nu we hier toch zijn

Dankzij Chantal van Gastel mochten wij één fysiek gesigneerd exemplaar van haar nieuwe feelgood ‘Nu we hier toch zijn’ verloten. Hier willen wij Chantal van Gastel uiteraard hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Nu we hier toch zijn’ over?

Soms brengt een verkeerde afslag je precies op de juiste bestemming

Al tien jaar lang neemt Audrey elke dag dezelfde route naar haar werk. Zodra ze de rotonde naar het parkeerterrein nadert, verandert ze in Audrey van HR. Die Audrey is gemotiveerd en betrouwbaar, drinkt groene thee en maakt iedere dag to-dolijstjes. Maar eigenlijk staat ze op instorten.

Elke ochtend wordt het moeilijker om uit bed te komen; ze gebruikt de snoozefunctie steeds vaker. En telkens als ze de rotonde ziet verschijnen, stelt ze zich voor hoe het zou zijn om gewoon door te rijden en een ander leven te beginnen. Groots en meeslepend, zoals in haar lievelingsfilms. Maar in plaats daarvan doet ze wat er van haar verwacht wordt. En niemand die het doorziet.

Tot die maandagochtend dat ze Lynx ontmoet. Hij is de gevel aan het schilderen en weet vanaf de steiger steeds haar aandacht te trekken. Zijn‘leven in het nu’-mentaliteit wakkert iets in haar aan. Voor één keer besluit Audrey te doen wat ze altijd al wilde. Ze belandt in Parijs. Alleen en zonder plan. Maar misschien is dat precies wat ze nodig heeft…

De winnaar

De winnaar is Petra van der Berg geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt. Mocht je over een maand het boek nog niet ontvangen hebben, stuur ons dan even een berichtje, dan gaan wij er achteraan.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Dennis Biesma – Volledig verknipt

Dankzij Dennis Biesma mochten wij één fysiek gesigneerd exemplaar van zijn thrillerdebuut ‘Volledig verknipt’ verloten. Hier willen wij Dennis Biesma uiteraard hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Volledig verknipt’ over?

Lara Cains is een wandelende tijdbom. Ze groeit op met een stem in haar hoofd, haar ouders hebben haar verstoten en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Na een sessie met haar psychiater wordt ze overvallen. Ze krijgt een black-out en kijkt uren later in de levenloze ogen van haar overvaller. Ze doet op dat moment wat ze altijd doet, vluchten voor zichzelf en iedereen om haar heen.

Net als ze haar leven weer op de rit lijkt te hebben, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het blijkt niet één persoon te zijn, maar een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat willen zij met haar DNA doen?

De winnaar

De winnaar is Sarah de Groot geworden. Wij zullen er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt. Mocht je half juni het boek nog niet ontvangen hebben, stuur ons dan even een berichtje, dan gaan wij er achteraan.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Deze is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Boekenwereld en Libris.

Er lopen momenteel ook nog enkele andere winacties in onze Facebookgroep Heel Facebook leest. Nog geen lid? Word lid en doe gezellig mee.

One thought on “Winnaars week 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge