Winnaars week 17

Afgelopen week is er weer één winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Shannon Blezer – Mijn eetstoornis en ik

Dankzij Shannon Blezer mochten we één fysiek gesigneerd exemplaar verloten van haar boek ‘Mijn eetstoornis en ik’. Hier willen wij Shannon natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Mijn eetstoornis en ik’ over?

In Mijn Eetstoornis en Ik beschrijft Shannon haar dagelijkse worsteling met een eetstoornis; anorexia nervosa. Een ziekte waar helaas tot op heden nog veel misverstanden over bestaan. In dit boek geeft Shannon zichzelf volkomen bloot door op eerlijke en confronterende wijze verslag te doen van haar gevecht tegen deze slopende aandoening. Dagboekfragmenten, dossiers van behandelaars maar ook ervaringen van haar naasten zorgen ervoor dat het verhaal vanuit verschillende perspectieven wordt belicht. Het is een verhaal waarin taboes worden doorbroken, waardoor het de rauwe realiteit achter een eetstoornis weergeeft. Een verhaal dat zich afspeelt in het heden, maar ook terugblikt naar het verleden en hoop geeft voor de toekomst!

De winnaar

De winnaar van ‘Mijn eetstoornis en ik’ is Anke Lauwen geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel en Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge