Winnaars week 17

Afgelopen week is er weer één winactie ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

De buitengewone avonturen van Bipolar Boy

Dankzij Lev. uitgevers mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘De buitengewone avonturen van Bipolar Boy’, geschreven door David Mangene. Hier willen wij Lev. uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘De buitengewone avonturen van Bipolar boy’ over?

David Mangene loopt al jaren rond met een klinische depressie. In 2019 krijgt hij een diagnose: bipolaire stoornis type 2. Na een bezoek aan therapeut besluit hij zijn leven radicaal om te gooien en strikt de algemeen geaccepteerde leefregels voor mensen met een bipolaire stoornis op te volgen. Dit betekent medicatie nemen, therapie volgen, voldoende lichaamsbeweging, mindfulnesss en geen alcohol of drugs meer. Maar in Davids hoofd woont Bipolar Boy, zijn niet-onvriendelijke aartsvijand, die er alles aan doet om David aan de rand van de afgrond te houden. Dit is het verhaal van een zoektocht naar stabiliteit en over het duiveltje in je hoofd dat je de verkeerde kant op blijft sturen.

Veronique las ‘De buitengewone avonturen van Bipolar Boy’ en haar mening kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van dit waargebeurd verhaal is Heleen van der Velde geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge