Winnaars week 16

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Gillian King – Ik vergeet je niet

Dankzij Gillian King mochten we één fysiek gesigneerd exemplaar verloten van haar boek ‘Ik vergeet je niet’. Hier willen wij Gillian natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Ik vergeet je niet’ over?

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al bijna veertien jaar niet meer.
Op een dag loopt Maddy op een plein in de stad Frenk tegen het lijf, de ex-vriend van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Maddy weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenk is foute boel. Wat is er tussen die twee gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zó ongelooflijk sexy te doen, dat ze daar niet meer helder over na kan denken?

De winnaar

De winnaar van ‘Ik vergeet je niet’ is Ellen Mares geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

P. Dieudonné – Rechercheur De Klerck en het lijk in transito

Dankzij E-Pulp Publishers mochten we drie fysieke exemplaren verloten van het boek ‘Rechercheur De Klerck en het lijk in transito’, geschreven door P. Dieudonné. Hier willen wij E-Pulp Publishers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat ‘Rechercheur De Klerck en het lijk in trasito’ over?

Op het Rotterdamse hoofdbureau van politie doet ondernemer Alexander van Oldenborgh aangifte van bedreigingen door een oud-werknemer. Het verwondert De Klerck dat die bedreigingen zouden voortkomen uit een ontslag van dertig jaar geleden. Hij vermoedt dat er iets anders speelt, maar kan zijn vinger er niet achter krijgen. Dan krijgen hij en Klaver een melding binnen. Bij een schietpartij op de straat voor een seksclub is een dode gevallen: een werknemer van Alexander van Oldenborgh! De moord blijkt het begin van een uiterst lastige zaak die De Klerck vertwijfeld doet afvragen of hij haar ooit zal oplossen.

Benieuwd naar onze mening? Bryan las het al en zijn recensie is hier te lezen.

De winnaars

De winnaars van ‘Rechercheur De Klerck en het lijk in transito’ zijn Inge Brunnekreef, Magda Smekens en Jo Steins geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie het boek zo snel mogelijk ontvangen.

Let op, door Covid-19 kan het iets langer duren voor je het boek in huis hebt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Het is o.a. te bestellen bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna en Bazarow.

2 thoughts on “Winnaars week 16

  1. Boek “ rechercheur De Klerck en het lijk in transito” heb ik ontvangen .
    Kan niet wachten om te beginnen lezen.
    Nog maals dank u
    ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge