Winnaars week 16

Afgelopen week zijn er weer twee winacties ten einde gelopen. Hieronder een overzicht van de winnaars van afgelopen week:

Mala Kacenberg – Het meisje, de kat en het bos

Dankzij The House of Books mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Het meisje, de kat en het bos’, geschreven door Mala Kacenberg. Hier willen wij The House of Books natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Het meisje, de kat en het bos’ over?

Mala Szorer groeide op in het Poolse dorp Tarnogrod, aan de rand van een dennenbos, en had de gelukkigste jeugd die iemand zich kan wensen. Maar wanneer de Duitsers Polen binnenvallen, wordt het geliefde dorp van de twaalfjarige Mala een getto en heerst er hongersnood. Mala neemt het heft in eigen handen, verwijdert dapper haar Jodenster en sluipt naar een nabijgelegen dorp om te ruilen voor voedsel.

Op de terugweg ziet ze hoe haar dierbaren gedeporteerd worden en vindt ze een brief van haar zus die haar waarschuwt om weg te blijven. Om te overleven verschuilt ze zich diep in het bos, vergezeld door een zwerfkat die niet van haar zijde lijkt te wijken. De kat is niet alleen een welkom maatje tijdens een angstige en eenzame periode, maar ook een gids en een herinnering om hoopvol te blijven.

Veronique las ‘Het meisje, de kat en het bos’ al en haar mening kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van dit waargebeurd verhaal is Roos Ruitenberg geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in dit boek? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Bazarow.

Annemarie Snels – Herstart

Dankzij Kabook uitgevers mochten wij een fysiek exemplaar verloten van het boek ‘Herstart’, geschreven door Annemarie Snels. Hier willen wij Kabook uitgevers natuurlijk hartelijk voor bedanken.

Waar gaat het boek ‘Herstart’ over?

De 35-jarige Maud probeert na de dood van haar man en haar twee kinderen een nieuw leven op te bouwen. Ze is daarom Bed & Breakfast Libje! begonnen, prachtig gelegen aan het water Keesjes Killeke in de Brabantse Biesbosch. Maud verheugt zich op een gezellige week met nieuwe gasten. Maar direct na hun aankomst hangt er een gespannen sfeer in de B&B. De geheimen en problemen van de vijf gasten lijken een zorgeloze vakantie in de weg te staan. Als de 11-jarige Fleur, dochter van een van de gasten, verdwijnt, stijgt de spanning nog verder. Maud, de politie en de directe familie proberen te achterhalen wat er met Fleur is gebeurd. De andere B&B’ers doen hun best afleiding te vinden in de prachtige natuur rondom Libje!. De sluimerende geheimen laten zich echter niet naar de achtergrond drukken. Ze komen steeds dichter naar de oppervlakte, klaar om de levens van Maud en haar gasten overhoop te gooien. Daardoor merkt niemand de schimmige figuur op die hen, verscholen tussen het riet, scherp in de gaten houdt…

Bryan las ‘Herstart’ al en zijn mening kun je hier lezen.

De winnaar

De winnaar van deze thriller is Angela Baaij geworden. Wij zullen ervoor zorgen dat je het boek zo snel mogelijk ontvangt.

Niet gewonnen en toch interesse in deze thriller? Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de lokale boekhandel, Bol.com, Bruna of Bazarow.

Vergeet niet, om ook een kijkje te nemen op onze winactie-pagina om te zien of wij nog andere winacties hebben lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge